The Corner snart fullt

30 augusti 2023

Peab Fastighetsutvecklings kontorshus The Corner attraherar nya hyresgäster och är nu snart fullt uthyrt. Företaget Landinfra med verksamhet inom förnybar energi är den sjunde hyresgästen som väljer The Corner. Tillsammans med coworkingaktören Genetor som nu valt att utöka sin befintliga yta, finns nu bara plats för ett par hyresgäster till.

The corner webb.jpg
Bild: Landinfra Energy

Landinfra Energy flyttar, tillsammans med Nima Energy, in på plan 4 i november i år. Bolagen bedriver verksamhet inom förnybar energi med fokus på utveckling av vind, sol, batteri och vätgas samt snabbladdning för personbilar och tunga fordon. De två bolagen, som startade 2020 respektive 2022, har tillsammans med sina investerare starka projektportföljer och medarbetare med många år i energibranschen.

Med dessa nya avtal närmar vi oss snart fullt uthyrt kontorshus och har nu enbart ett fåtal lokaler kvar. 

- The Corner mitt i Hyllie är en perfekt placering för oss utifrån ett infrastrukturperspektiv – nära både Öresundsregionens järnvägsnät och Kastrup. Byggnaden är dessutom snygg och präglad av Peabs moderna tänk. Här är vi omgivna av andra unga företag med spännande profiler varvat med etablerade storföretag. En perfekt miljö för oss som bolag att utvecklas och växa i, säger Marcus Landelin, grundare och VD, Landinfra Energy.


Coworkingaktören Genetor var en av de första hyresgästerna att öppna upp sitt kontor i våras och har nu valt att utöka sin befintliga yta med ytterligare 700 kvm, då de har haft en stor efterfrågan på sina lokaler.


- Med dessa nya avtal närmar vi oss snart fullt uthyrt kontorshus och har nu enbart ett fåtal lokaler kvar. Vi är glada över att så många olika bolag, stora som små valt The Corner och att även befintliga hyresgäster har möjlighet att växa inom fastigheten säger Anders Tojkander, regionchef Syd, Peab Fastighetsutveckling AB.


I kontorshuset finns sedan tidigare hyresgäster som exempelvis, klädföretaget John Henric, Parkering Malmö, SATS, Infobric och 5.11 tactical.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.