Tak för bästa inomhusklimat

9 maj 2019

Vi spenderar 90 procent av vår tid inomhus. En bra inomhusmiljö är avgörande för god hälsa, välmående och produktivitet. Och ett tak kan vara lösningen.

Bild: Pixabay

Ecoclimes patenterade komforttak ger en jämn temperatur, utan problem med drag eller oljud. Det hela sker genom en smart och energieffektiv konstruktion som integrerar flera termiska metoder för att distribuera kyla och värme. Med Ecoclime kan du uppleva en jämn och behaglig temperatur i hela rummet, oavsett om det är mitt i kallaste vintern, eller en solig och varm sommardag. Genom en patenterad teknik sprids kyla och värme med betydligt lägre lufthastigheter än konkurrerande system. Det gör komfortupplevelsen helt dragfri och ljudlös. Till skillnad från konkurrerande lösningar, sprider Ecoclime enbart ny och ren luft i rummet. Du slipper problem med ohälsosamt damm eller partiklar som virvlar runt.

När inomhusklimatet håller önskad temperatur, utan drag och oljud, är det enkelt att förstå att hyresgästerna blir nöjda. De kan dessutom nyttja lokalerna bättre med ökad flexibilitet. Och istället för att klaga och ringa fastighetssupport kan de fokusera på sin verksamhet med ökad produktivitet. Den låga bygghöjden i kombination med möjligheten att nyttja befintliga ventilationskanaler skapar nya kostnadseffektiva möjligheter i befintliga fastigheter. Lägg därtill att installation kan ske under pågående verksamhet i lokalerna och du har den perfekta lösningen som sparar både tid och pengar.

När inomhusklimatet håller önskad temperatur, utan drag och oljud, är det enkelt att förstå att hyresgästerna blir nöjda.

Installationen av Ecoclimes komforttak kan ske under pågående verksamhet i lokalerna, utan behov av utrymning eller omfattande ombyggnadsåtgärder. Du slipper göra om din fastighet till en byggarbetsplats.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.