Stort intresse för Malmö centrum

5 juni 2018

Efterfrågan på kontorslokaler i de centrala delarna av Malmö är stark. Under årets första tre månader har Stena Fastigheter Malmö hyrt ut 4 500 kvm lokaler i centrala lägen. Hyresgästerna är både nya och befintliga som vill utöka sin verksamhet. Och fortfarande finns det flera fina ytor lediga.

Under årets första kvartal har ett flertal välkända företag valt att placera eller utöka sin verksamhet i centrum - med Stena Fastigheter som hyresvärd. Några av dessa är Heimstaden, Sharkmob, Strossle International och HC Meetings.

̶  För oss är det viktigt att vara med och utveckla staden. Därför är vi glada över att våra kunder väljer oss som hyresvärd när de utvecklar sin verksamhet. Vi har attraktiva lokaler i bra lägen, dit vi nu välkomnar både nya och redan tidigare hyresgäster till Stena Fastigheter, säger Magnus Prochéus. Närheten till kommunikationer, citys utbud och möjligheten att locka till sig kompetenta medarbetare är några av skälen till att företag etablerar sig i city.

Fortfarande har Stena Fastigheter flera fina, centrala ytor att erbjuda. I fastigheten Slottshagen 11 på Grynbodgatan 14, i Wallmans gamla lokaler, kan man erbjuda ca 835 kvm på bottenplan. Lokalen har idag en helt rå yta där företag, utifrån sina behov och önskemål, kan skapa de bästa förutsättningarna för sin verksamhet. Fasaden har fått nya fönsterpartier och en handikappsanpassad entré. Som grannar får man restaurang Pinchos.

Närheten till kommunikationer, citys utbud och möjligheten att locka till sig kompetenta medarbetare är några av skälen till att företag etablerar sig i city.


I fastigheten Frans Suell 14 på Stortorget 9 kan Stena Fastigheter erbjuda två kontorslokaler, 237kvm respektive 260 kvm. Fastigheten är belägen vid Stortorget mitt i centrala Malmö. Här erbjuds charmiga lokaler omgivna av ett stort utbud av restauranger, butiker och hotell- och konferensmöjligheter. Bästa läget för att attrahera de bästa medarbetarna.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.