Sthlm 01 får ny hyresgäst

23 september 2019

Skanska hyr ut cirka 2 100 kvm kontorsyta i landmärkesprojektet Sthlm 01 till betaltjänstbolaget Nets. Nu återstår cirka 19 000 kvm vakans.

Skanska 01 - puff.jpg
Foto: Skanska

Sthlm 01 omfattar totalt cirka 26 000 kvm lokaler. I och med uthyrningen till Nets är över 7 000 kvm av byggnaden uthyrd.

- Det har varit roligt att skissa fram det nya kontoret tillsammans med Nets. Byggnadens stilsäkra och smarta designlösningar gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att skapa ett snyggt och trivsamt kontor där utsikten över Stockholm blir pricken över i:et, säger Krister Lööw, uthyrningsansvarig Sthlm New, Skanska Fastigheter Stockholm, i ett pressmeddelande.

Tidigare kontrakterade hyresgäster är coworkingföretaget Spaces, en restaurang och takbar i regi av krögaren Niklas Ahlbom på det översta våningsplanet samt ett kafé på entréplan till en ännu inte namngiven aktör.

Sthlm 01 är en del av Sthlm New Creative Business Spaces. Området i Hammarby Sjöstad kommer när det är färdigställt att utgöra arbetsplats för närmare 8 000 människor.

Läs mer: 

Sthlm 01 växer fram

Första hyresgästerna klara för Sthlm 01

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.