Prylar för det mobila kontoret

29 januari 2019

Gör 2019 till ditt mest mobila år någonsin. Nu finns det inget som hindrar att jobba var man vill och när man vill. Och de som jobbar hemifrån får jobbet gjort mer effektivt – antingen snabbare eller av högre kvalitet. Det är bevisat i flera studier.

Här är några smarta grejer som hjälper dig att göra ett bra jobb – oavsett om du arbetar på gående och stående fot eller har en ny arbetsplats varje dag.

Smarta skrivaren

HP OfficeJet 250 Mobil skrivare multifunktion med batteri. Med den här inkopplad behöver du inte springa runt och försöka få tag i någon som kan hjälpa dig med utskrifter av presentation eller aktuell mötesagenda. Med den här portabla skrivaren sköter du allt det själv. Skriv ut, skanna och kopiera oavsett var du är. Anslut enkelt till skrivaren med wifi och kom förberedd till varje möte. 

Extra mobilkraft

iDeal of Sweden Carrara Gold. Riskera inte att jobbet stannar inte upp bara för att mobilen råkar ladda ur. Ha alltid med dig en portabel powerbank som en räddare i nöden. Denna powerbank ryms i fickan och räcker till två fulla laddningar av din smartphone. Matcha med mobilskal i samma mönster. 

Slimmat tangentbordsskal

Belkin QODE Slim Style tangentbord/skal. Ett skyddande skal som även fungerar som tangentbord till surfplattan - smart eller hur? Med samma antal tangenter som en bärbar dator och som ansluts med bluetooth.

Superlurar

Jabra Evolve 75 UC. Stäng ute aktivt buller med de här trådlösa hörlurarna som har dubbel anslutning så att du kan ta både telefonsamtal och lyssna på musik från datorn samtidigt. Mikrofonen är också bullerdämpande vilket gör att din röst hörs klart och tydligt även från stökiga miljöer.Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.