Prisregn på Fastighetsgalans tioårsjubileum!

13 februari 2024

Den 7 februari anordnades Fastighetsgalans 10-årsjubileum på Berns i Stockholm. Här är kvällens alla vinnare!

Finansmarknadsminister Niklas Wykman inledde galan och sedan tog Kristin Kaspersen, kvällens konferencier, över rodret. Kvällen fortsatte med en trerättersmiddag och underhållning av komikern Henrik Hjelt samt husbandet Patriks Combo. Och såklart korades det ett helt gäng vinnare. Se bilder från galan ovan!Årets Tillväxtkommun: Mölndals stad

Motivering: "Årets Tillväxtkommun tilldelas Mölndals stad för dess exceptionella insatser och framstående prestationer inom ekonomisk tillväxt, samhällsutveckling och skapande av en attraktiv stads- såväl som livsmiljö. Mölndals stad har under det senaste året visat på en imponerande förmåga att främja hållbar tillväxt och locka till sig nya investeringar".


Årets Fastighetsbolag Bostad: Wallenstam AB

Motivering: "Med enastående engagemang för kvalitet, innovation och hållbarhet tilldelas Wallenstam priset som Årets Fastighetsbolag Bostad. Wallenstams konsekventa strävan efter excellens inom fastighetsutveckling och förvaltning har tydligt positionerat dem som en branschledare och en förebild för andra aktörer. Deras fokus på att skapa levande och trygga bostadsmiljöer har bidragit till att förbättra livskvaliteten för många".


Årets Fastighetsbolag Kommersiellt: Stena Fastigheter AB

Motivering: "Stena Fastigheter tilldelas priset som Årets Fastighetsbolag Kommersiellt för sitt enastående bidrag till kommersiell fastighetsutveckling och förvaltning. Genom en kombination av visionärt ledarskap, innovativa lösningar och en stark inriktning på hållbarhet har Stena Fastigheter positionerat sig som en föregångare inom branschen".


World in Property Award: Karlatornet

Motivering: "World in Property Award 2023 tilldelas Karlatornet i Göteborg för dess enastående bidrag till arkitektonisk innovation, stadsutveckling och hållbarhet. Med sin imponerande höjd och unika design har Karlatornet inte bara förändrat Göteborgs skyline utan har också blivit en symbol för djärvhet och modernitet och en banbrytande symbol för Göteborgs framtida stadsutveckling. Karlatornets eleganta och funktionella utformning integreras sömlöst med stadslandskapet och erbjuder enastående utsikt över staden och dess omgivningar".


Årets Juristpris: Advokatfirman Lindahl

Motivering: "Årets Juristpris tilldelas Advokatfirman Lindahl för deras enastående insatser och framstående juridiska expertis. Genom konsekvent högkvalitativ fastighetsrådgivning och skarpsinne har Advokatfirman Lindahl varit en viktig resurs för klienter inom fastighetsbranschen och bidragit till branschens tillväxt. Under året har de bistått flera av landets fastighetsbolag och möjliggjort flera viktiga transaktioner".


Lokalguidenpriset: Wallenstams Uthyrningsteam

Motivering: “Lokalguidenpriset 2023 går till Wallenstams utyrningsteam som genom att kombinera sin expertkunskap om fastigheter med en personlig och lyhörd service har skapat enastående möjligheter för företag att trivas och växa i sina lokaler. De har visat att teamwork är ett vinnande koncept.”


Årets Uthyrare: Emelie Sonesson, Swedish Logistic Property


Årets Mäklare: Mohammad Al Balout, Balouten


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.