Nytt avtal i Citygate

14 september 2023

Skanska Fastigheter Göteborg har tecknat hyresavtal med telekommunikationsbolaget Huawei Technologies Sweden AB om 825 kvadratmeter kontorsyta på våning 25. Inflyttning sker 1 februari 2024.

citygate webb.jpg
Bild: Skanska

– Vi hälsar Huawei välkomna till Citygate. Det känns fantastiskt kul att lokalerna här i huset motsvarar de högt ställda krav och önskemål Huawei ställer på sina nya kontorslokaler. Detta visar att Citygate attraherar både med sin utformning och välutvecklade servicekoncept, vilket skapar en spännande mix av branscher och kompetenser, säger Mats Dynevik, marknadschef på Skanska Fastigheter Göteborg.


Citygate certifieras enligt både WELL och högsta nivån i LEED, där till exempel huset drivs till 100 procent med lokal förnybar el från solcellsparken i Utby.


Citygate med sina 36 våningar, 144 meter och 42 000 kvadratmeter har inflyttade hyresgäster som tex Sector Alarm, Visma, Flodéns, Verahill, Parttrap, WSP och Manpower. Citygate är ett hus som uppmuntrar till goda vanor och som förenklar hyresgästernas vardag med brett servicekoncept, träningsmöjligheter via Omnias hälsohub, cykelhotell, restaurang och café som drivs av Compass group.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.