Ny mäklare etablerar sig

23 augusti 2022

Urban by ESNY, systerbolag till Eklund Stockholm New York, satsar utanför tullarna i Stockholm. New Property hyr ut de första etableringarna.

np.jpg
Sofia Petzelius, vd, New Property, Retail & Development. Bild: New Property

I Green Groups nya fastighet på Liljeholmskajen och i Einar Mattssons bostadskvarter i Täby Park kommer Urban by ESNY öppna nya mäklarkontor. Urban är ett systerbolag till mäklarbyrån Eklund Stockholm New York som förmedlar några av Sveriges och New Yorks mest exklusiva bostäder. Verksamheten startades för att man insåg att en premiumtjänst även utanför Stockholms innerstad saknades.

New Property har genomfört uthyrningarna till ESNY gruppen på uppdrag av Green Group och Einar Mattson i respektive projekt.

- Ett starkt varumärke som Urban by ESNY på gatuplan ser vi som mycket värdeskapande i växande bostadsutvecklingsområden som Täby och Liljeholmen,  säger Sofia Petzelius, vd, New Property, Retail & Development.

- Våra etableringar i Liljeholmen och Täby är bostadsområden som vi ser går i linje med vårt Urban koncept. Vi växer och söker efter fler lägen i Stockholms närförorter. Vi kom tidigt i kontakt med New Property, och vi tyckte direkt att det blev en perfekt matchning med dessa etableringar,  säger Azad Daoud, vd, Urban by Sthlm.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.