Må bra i Västra hamnen

11 juni 2019

Midroc har nyligen tecknat ett hyresavtal med OsteoStrong, en verksamhet inom friskvård, hälsa och rehabilitering, i World Trade Center på Propellergatan, som är Midrocs tredje World Trade Center i Malmö. Den 1 oktober öppnar den första skånska kliniken som fokuserar på att utveckla skelettstyrkan för bättre hälsa.

Bild: Midroc

OsteoStrong erbjuder ett system för att främja bentäthet och öka muskelstyrka för att på så vis förbättra den övergripande hälsan. I höst öppnar Skånes första klinik i World Trade Center på Propellergatan i Malmö. World Trade Center på Propellergatan blir en uppseendeväckande byggnad, gestaltad av Horisont Arkitekter AB, vars skimrande fasad speglar sig i himlen och havet. Med sitt läge precis vid vattnet kommer hyresgästerna och kunderna att få en fantastisk utsikt över Öresund.

Lokalerna som sådana och placeringen centralt i Malmö med bra kommunikationer och en fantastisk utsikt överhavet ger oss perfekta förutsättningar för att kunna bedriva en framgångsrik verksamhet.

– Vi är mycket glada över att fortsätta utveckla vår verksamhet runt om i Sverige, där Skåne och Malmö var ett naturligt val för vår expansion. Vi är nöjda med samarbetet med Midroc som ledde fram till valet av lokaler i WTC. Lokalerna som sådana och placeringen centralt i Malmö med bra kommunikationer och en fantastisk utsikt överhavet ger oss perfekta förutsättningar för att kunna bedriva en framgångsrik verksamhet, säger Robert Axelsson, styrelseordförande och grundare till OsteoStrong Sverige.

I Västra Hamnen finns flera goda möjligheter för att hålla sig aktiv genom grönområden intill fastigheten samt idrottscenter och närliggande crossfitanläggning. I fastigheten byggs en sportdepå med dusch- och omklädningsrum samt cykelgarage.

–Hälsa och välbefinnande är viktigt för oss på Midroc. Vi vill skapa plats för träning och hälsofrämjande aktiviteter i våra World Trade Center-fastigheter. Vi är glada att OsteoStrong väljer att öppna den första kliniken i Skåne i World Trade Center på Propellergatan, som blir ett välkommet tillskott i fastigheten och i området Västra hamnen, säger Maria Ekström, Affärschef på Midroc.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.