Lindholmen lockar

29 maj 2020

Castellum har tecknat hyresavtal med Annotell avseende en kontorslokal om 965 kvm i kontorshuset Blenda på Lindholmen i Göteborg.

Blenda.jpg
Bild: Castellum

Annotell är ett snabbväxande start up-företag inom artificiell intelligens och maskininlärning med kunder inom fordonsindustrin. I augusti flyttar de sitt kontor till kontorshuset Blenda som är beläget på Lindholmspiren 7 mitt i den dynamiska och expansiva miljön på Lindholmen.

- För oss är det självklart att sitta på Lindholmen, Göteborgs tech-centra. Vi jobbar med framtidens bilar, och är det någonstans i Göteborg det händer så är det här ute. säger Oscar Petersson, vd Annotell.

Castellum är en av de största ägarna av kommersiella fastigheter på Lindholmen. Kontorshuset Blenda om 9 100 kvm uppfördes 2017 och är Castellums senaste tillskott till området.                            

- Annotell sökte efter större lokaler för att kunna fortsätta växa och vi är glada att kunna välkomna dem till Blenda och Castellum som hyresgäster, säger Mikael Käck, affärsområdeschef på Castellum i Göteborg.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.