Kontorshotell för tillväxtbolag växer

20 oktober 2022

Design, teknik, mingel och goda affärer står i fokus när Walborg Ventures nu inviger sin andra enhet i Göteborg. I augusti 2020 öppnade de sitt kontorshotell för nystartade techbolag mitt i centrala Göteborg, på Västra Hamngatan 7. Nu är det dags för nästa kontorshotell på Magasinsgatan 1.

Bakom satsningen finns entreprenören Jens Östgaard samt Wallenstam som genom sitt engagemang vill bidra till bättre förutsättningar för unga bolag i Göteborg.

– Vi är väldigt glada över att göra detta i samarbete med Wallenstam. Walborg drivs oberoende av akademi och statliga verksamheter för att behålla både entreprenörsdriv och marknadsmedvetenhet, säger Jens Östgaard, huvudägare i Walborg Ventures.


Till skillnad från andra acceleratorer för unga techbolag kräver Walborg inget ägande och det finns ingen turordning bland de sökande, det handlar mer om sunda värderingar och en vilja att påverka sin omvärld genom tillväxt.

– Vi har haft en väldigt fin start på Västra Hamngatan och ser nu fram emot fortsatt utveckling på Magasinsgatan, säger Jens Östgaard.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.