Kontorshotell får toppbetyg

11 september 2018

World Trade Center Göteborg tror att service, miljö och omgivningarna påverkar ingången till ett bra möte. Kontorshotellets årliga kundundersökningar harv genomförts och det blev toppbetyg.

Bild: Svenska Mässan

Du har enligt forskning bara 7 sekunder på dig att göra ett första intryck. Att signalerna vid det första mötet blir rätt är oerhört viktigt för en lyckad affärsrelation.

World Trade Center Göteborg tror att service, miljö och omgivningarna påverkar ingången till ett bra möte.

– Vi vill ge våra hyresgäster de bästa förutsättningarna för att bedriva sin verksamhet genom att erbjuda bra service, moderna kontorslokaler, coworking-miljöer samt generera mervärde genom nätverk och medlemsförmåner, berättar Mia Meriläinen som är operativ chef.

Kontorshotellets årliga kundundersökningar ligger till grund för nya förbättringsåtgärder, allt för att skapa den bästa mötesplatsen i Göteborgs näringsliv. 


WTC Göteborgs reception får i årets kundundersökning toppbetyg! 98% är nöjda, varav majoriteten mycket nöjda med personalens bemötande.Ytterligare ett resultat att lyfta fram är den höga andelen hyresgäster, 92%, som skulle rekommendera WTC Göteborg till någon de känner.

– Vi vill alltid bli bättre och kommer göra vårt bästa även kommande år för att uppnå vår vision, Göteborgs bästa kontorshotell fortsätter Mia.

Tidigare års kundundersökningar har bland annat lett till nya gemensamma miljöer, telefonrum för privata som professionella samtal och obokningsbara mötesytor. WTC Göteborg fortsätter vara lyhörda för att kunna skapa fler möjligheter för sina hyresgäster och ge ännu fler besökare, kunder och partners ett bra första intryck.Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.