Folksam hyr ut i Gårda

1 september 2023

Folksam Fastigheter har tecknat hyresavtal med ABF Vuxenutbildning AB. Hyresavtalen omfattar cirka 2 800 kvadratmeter i fastigheten Gårda 19:7 i Göteborg.

folksam webb.jpg
Bild: Folksam

I lokalerna kommer ABF Vux att bedriva vuxen- och SFI utbildningar och inflyttning beräknas ske i januari 2024. Newsec har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.


- Vi på Folksam Fastigheter är väldigt glada över att välkomna ABF Vux i Göteborg som ny hyresgäst hos oss. Jag är övertygad om att lokalerna kommer passa ABF Vux:s verksamhet bra och vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans, säger Jan Sterne, senior Asset Manager på Folksam Fastigheter.


Folksam Fastigheter är en av de medverkande i Handslaget som är Göteborg Stads satsning på cirkulärt byggande. De planerade anpassningarna av lokalerna inför ABF Vux:s inflyttning går i linje med detta med återbruk och hållbarhet i fokus.


- Det känns väldigt roligt att inom kort flytta in i nya lokaler. Att hyra av Folksam som har ett tydligt hållbarhetsfokus och är lyhörda för sina hyresgästers önskemål känns tryggt och jag är övertygad om att hela vår verksamhet kommer att få ett rejält lyft i samband med flytten, säger Marie Rydne, vd på ABF Vux.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.