Fler flexibla arbetsplatser i Malmö

15 januari 2020

Företaget IWG, världsledande inom flexibla arbetsytor, har under de senaste månaderna satsat på att öka sin närvaro i Malmö. Under en period på 2,5 månader har företaget fördubblat antalet kontorscenter i staden, vilket innebär tre gånger fler kontorsplatser att tillgå.

IWG.jpg
Bild: IWG

Malmö – IWG har idag en närvaro i 110 länder och 3 300 center i över 1 100 städer. I Sverige har företaget idag 23 center, med de två Malmö-centren som de senaste tillskotten. Tidigare hade IWG haft två center av typen Regus i Malmö och nu har alltså närvaron stärkts med ytterligare ett Regus-center, samt ett av varumärket Spaces. Det innebär att Regus har tredubblat antalet kontorsplatser som erbjuds i Malmö.

– Malmö är en jätteviktig marknad för oss och vi har under en tid sett att efterfrågan på våra kontorsplatser har varit större än tillgången. Det har fått oss att gå in med eftertryck i Malmö och vi kommer fortsätta att satsa även i framtiden, säger Patrik Ölvebäck, Country Manager för Regus i Sverige.

IWGs center i Malmö

Regus Malmö Central – Adelgatan 21

Regus Malmö Triangeln - S:t Johannesgatan 2

Regus Malmö Hyllie – Hyllie Stationstorg 31 (NY)

Spaces Malmö Epic – Nordenskiöldsgatan 11 (NY)

IWG har tidigare under hösten också lanserat sitt franchiseprogram, som innefattar varumärkena Regus och Spaces. Genom sina center i Malmö, Göteborg och Stockholm erbjuder IWG därmed även entreprenörer att vara en del av IWGs globala nätverk. Konceptet har redan haft stor framgång i 18 länder i Europa och världen.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.