Entreprenörer hyllas på Frukostklubben

19 maj 2021

Imorgon anordnas den digitala Frukostklubben av Kungsbacka kommun. Ta del av näringslivets berättelser och upplevelser och se vem som kammar hem pris för bland annat Årets företagare och Årets utvecklingsföretag.

En av Frukostklubbens tidigare träffar. Bild: Frukostklubben.
En av Frukostklubbens tidigare träffar. Bild: Frukostklubben.

Frukostklubben är ett återkommande event som arrangeras åtta gånger om året för näringslivet i Kungsbacka. Det har kommit att bli en viktig mötesplats, inte minst under det senaste året.

– Det brukar vara högt tryck och stort intresse från våra lokala företagare. Mellan 80-120 personer brukar vara på plats. Under 2020 så har vi likt många andra fått ställa om och anordnat digitala frukostklubbar i lite kortare format, vi har succesivt under året fått fler deltagare även digitalt. Frukostklubben är en viktig mötesplats för oss men även för företagen, säger Simon Vedlund, Näringslivsutvecklare i Kungsbacka kommun. 

Imorgon, torsdag, anordnas Frukostklubben mellan 8.00-9.30 och den här gången lägger man lite extra fokus på att hylla entreprenörskapet i kommunen. Deltagarna kommer att få ta del av lokala entreprenörers berättelser och upplevelser från det gångna året, och så delas det ut pris i flera kategorier. 

– Att vara företagare är att jobba i både med- och motgång och alla lägger ner ett stort engagemang. Genom att hylla och lyfta duktiga entreprenörer för den insats de gjort hoppas vi bidra till glädje och energi för de som prisas och inspiration till andra.  Under morgonen kommer vi också hylla våra unga företagare som driver UF, dela ut priser till Årets utvecklingsföretag och Företagarna Kungsbacka kommer utse årets företagare och årets unga företagare.  

Läs mer och anmäl dig på Frukostklubbens hemsida: http://www.kungsbackafrukostklubb.se/


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.