De tar plats i centrala Falun

15 mars 2024

I syfte att öka sin synlighet och komma ännu närmare sina kunder öppnar Bjursås Sparbank ett kontor på Åsgatan i centrala Falun. Fastighetsägaren Diös utvecklar den ca 480 kvadratmeter stora lokalen till en modern och ändamålsenlig arbets- och besöksmiljö

Bild: Diös
Bild: Diös

Bjursås Sparbank är en fristående sparbank med säte i Bjursås och ett verksamhetsområde som främst utgörs av Falu kommun. Sparbanken bedriver traditionell bankverksamhet med huvudsaklig inriktning på bland annat in- och utlåning, betalningsförmedling och försäkringsförmedling. Delar av verksamheten kommer att flyttas till det nya kontoret i centrum.

– Det känns fint att möjliggöra för Bjursås Sparbank att ta nästa steg och öppna ett kontor i centrala Falun. Med tillgänglighet och synlighet som ledord kan läget knappast bli bättre – det är ett vältrafikerat kvarter som är lätt att ta sig till oavsett om man färdas via bil, buss eller till fots. Vi är mycket glada över att få välkomna Bjursås Sparbank till oss och vi ser fram emot invigningen i sommar, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.   

–  Det här är ett stort steg och viktigt steg i vår utvecklingsresa. Vårt erbjudande bygger på service, tillgänglighet och kompetens och med ett kontor i centrum får vi nya förutsättningar att stärka samtliga delar. Det är med stor glädje och förväntan vi välkomnar medarbetare och företagskunder till Åsgatan i sommar, Gunnar Eriksson, styrelseordförande, Bjursås Sparbank.   

Partnerna har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att de tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.