De lanserar e-handel

24 september 2020

Senab har i dagarna lanserat en e-handelslösning och har därmed etablerat ytterligare en kanal för att möta sina kunder och hjälpa företag, organisationer och privatpersoner att skapa rum för stora idéer. Sedan starten 1975 har Senab varit med och drivit utvecklingen på den nordiska inredningsmarknaden och nu tar man nästa steg.

senab.jpg
Bild: Pixabay

E-handeln vänder sig mot såväl existerande som nya kunder och erbjuder ett noga utvalt sortiment av hållbara produkter för olika miljöer som arbetsplatsen, mötesplatsen och loungen. Beställningsprocessen är enkel och produkterna erbjuds med korta leveranstider och på större orter finns det även möjlighet att köpa monteringstjänster.

Behov och beteenden ändras och vi måste kontinuerligt anpassa oss för att fortsatt leda utvecklingen i vår bransch. 

- Vi är stolta och glada att kunna erbjuda våra kunder en e-handelslösning. Behov och beteenden ändras och vi måste kontinuerligt anpassa oss för att fortsatt leda utvecklingen i vår bransch. Vi sätter alltid kunden i centrum och för att tillgodose kundernas behov måste vi utmana oss själva och vår organisation för att erbjuda det som förväntas av oss som leverantör, säger Conny Torstensson, VD på Senab.

- Vårt team har arbetat hårt och fokuserat för att skapa en enkel och effektiv köp- och logistikprocess för en maximal kundupplevelse, säger Päivi Wahlqvist, Marketing & eCommerce Manager på Senab. Päivi fortsätter:

- Teknik är en viktig komponent men även hela den digitala upplevelsen och vi har byggt en bred kompetens inom företaget och ser mycket framemot en spännande resa för Senab och våra kunder.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.