Över 30 000 kvm kontor

12 september 2018

Regus, världens största operatör av kontorshotell, har valt Poppice som ny samarbetspartner och listar nu över 30 000 kvm kontorsyta direkt i Poppice plattform för att kickstarta sin digitala distribution.

Bild: Regus

Sofie Rundlöf, Area Manager på Regus Sverige, om satsningen:

- Kontorshotell blir bara större och större på marknaden och de senaste åren så har ett flertal konkurrenter ploppat upp lite här och var. Även Regus växer varje år och vi öppnar t ex två nya ställen nu under hösten som ger oss sammanlagt 15 Kontorshotell i Stockholm. Jag tror att det bara kommer bli större. Idag är man ute efter mer bekvämlighet, vilket vi kan ge. Vi förväntar oss att Poppice hjälper oss att utvidga våra nätverk så vi får chansen att växa ännu mer. 


- Vi är stolta och glada över Poppice samarbete med Regus, som verkligen har ägt frågan kring flexibla kontor under många år. Vi delar samma motto och värderingar och vi vill båda göra det så enkelt som möjligt för företag och människor att arbeta var som helst, när som helst. Poppice är en startup i ett mycket tidigt skede. I och med samarbetet med Regus listar vi nu över 100,000 kvm tillgängliga ytor i Stockholm och det kommer så småningom att underlätta vår expansion på andra marknader och städer runt om i världen. Det bevisar också att konceptet med en marknadsplats fungerar, både för mindre såväl som stora globala aktörer. Gemensamt för samtliga fastighets operatörer är att de behöver digitalisera sin distribution och effektivisera försäljningsarbetet där affärer med korta kontraktstider är rätt dyra att genomföra,  säger Daniel Ahrenby, VD och delägare för Poppice. 

Om Regus och coworking:

Regus nätverk av flexibla kontorsytor inkluderar över 3 000 kontorshotell i 900 städer i 120 länder.

Regus Sverige öppnade sitt första kontorshotell i Stockholm på Stureplan redan 1995, och nu har Regus Sverige totalt 15 center i Stockholm, varav samtliga nu listas på Poppice.

Marknaden för coworking och flexibla kontorslösningar upplever en explosiv tillväxt. På sju år har de största coworkingoperatörerna mer än femfaldigt sin yta i Stockholm och hastigheten i omställningen går allt snabbare. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.