Fokus på internt stark och kompetent organisation

18 augusti 2020

Det behövs ofta läggas större fokus på uppföljningsarbetet för att organisationen ska nå sina kvalitets-, miljö- och arbetsmiljömål. Algebäck Group hjälper till med detta vilket också bidrar till att kunderna uppfyller sitt arbetsmiljöansvar.

augusti.jpg
Mikael Bjärsborn, ansvarig för For Your Safety och Camilla Algebäck, grundare Algebäck Group AB.

En del av vår strategi är att arbeta med kvalitativa och erfarna samarbetspartners. 

En av våra samarbetspartners är For Your Safety som satsar helhjärtat på att ge våra kunder en tryggare vardag i arbetslivet. Namnet är en gemensam beteckning för de förebyggande kurserna samt aktiviteter vi tillsammans arrangerar i Sverige. Det är av yttersta vikt att ha en bra kompetens och stimulerande utveckling inom det man arbetar med. Har ni detta är ni inte bara så säkra ni kan bli, utan uppfyller även krav från försäkringsbolag samt lagefterlevnad. 

Vi vägleder er mot era mål.

Vi erbjuder lärarledda och webbaserade arbetsutbildningar inom till exempel heta arbeten, truckar, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P, HLR upp till arbetsmiljöutbildning och grundläggande miljöutbildning, vilket brukar ge företaget många bra insikter kring hur de påverkar och kan arbeta mer effektivt med positiv miljöpåverkan. 

- Vi ser positivt på ett starkt samarbete med  Algebäck Group som med hög kvalité och effektiva metoder hjälper företag att sätta upp sina strategier och mål för att eftersträva ett fungerande och anpassat ledningssystem. Detta skapar en effektiv lösning när behovet av kompetensutveckling uppstår då vi kan erbjuda den teoretiska och praktiska delen för att uppnå dessa mål. Från tanke till handling, kommenterar Mikael Bjärsborn, ansvarig för For Your Safety. 

Artikeln är en annons från Algebäck Group AB och inte en artikel av Lokalguiden.