Kontor, Monbijougatan 17C, City, Malmö

  • 288–593 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 36 000 - 113 658 kr/mån

Välkommen till Malmös kreativa kvarter! Utforska unika affärsmöjligheter på den anrika Trikåfabriken i Malmö – en plats med enastående läge mitt i stadens mest kreativa kvarter. Denna fastighet är känd för sina autentiska, historiska och personliga kontorslokaler. Med respekt för dess rika arv från det tidiga 1900-talet har den gamla Trikåfabriken på Möllevången omvandlats till moderna och hållbara kontorslokaler med en unik själ och hjärta. En gång platsen där trikåunderkläder tillverkades f...


Lokaltyp Kontor
Total yta 288–593 m²
Adress Monbijougatan 17C
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41948134
Områdeshyra 36 000 - 113 658 kr/mån
1 500 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Malmös kreativa kvarter!
Utforska unika affärsmöjligheter på den anrika Trikåfabriken i Malmö – en plats med enastående läge mitt i stadens mest kreativa kvarter. Denna fastighet är känd för sina autentiska, historiska och personliga kontorslokaler. Med respekt för dess rika arv från det tidiga 1900-talet har den gamla Trikåfabriken på Möllevången omvandlats till moderna och hållbara kontorslokaler med en unik själ och hjärta.

En gång platsen där trikåunderkläder tillverkades för damer, är Trikåfabriken nu en pulserande mötesplats för kreativa företagare som strävar efter att bidra till utvecklingen av Möllevången och staden som helhet.

Just nu har du och ditt företag möjligheten att inta en av de mest eftertraktade lokalerna på Trikåfabriken. Denna lokal sträcker sig över två våningsplan, närmare bestämt våning 3 och 4, och har en egen trappuppgång. En flexibel planlösning möjliggör att dela av lokalen för två olika verksamheter, med varje våningsplan komplett med kök, toaletter och alla nödvändigheter för att driva ert företag med både kreativitet och framgång.

Tveka inte att kontakta oss redan idag för att ta del av denna unika möjlighet att etablera er verksamhet i hjärtat av Malmös innovationscentrum på Trikåfabriken. Vi ser fram emot att höra från er och diskutera hur dessa inspirerande lokaler kan bli platsen för er nästa framgångsrika kapitel.

Välkommen till en framtid av kreativitet och tillväxt på Trikåfabriken!

Fastigheten & kvarteret
Området runt Bergsgatan/Friisgatan är i en spännande utveckling med många kreativa näringar. Stena Fastigheter vill genom ombyggnaden av Trikåfabriken bidra till att stärka den utvecklingen.

Här kan du läsa mer om Trikåfabriken:
https://www.stenafastigheter.se/lokaler/Trikafabriken/

Övrigt
Yta lokal: ​288-593 kvm
Lokaltyp: Kontor
Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Område: Möllevången ​
Våning: 3 & 4Kommunikation
På Möllan är stämningen livfull och välkomnande. Här är fullt av restauranger, småbutiker, secondhandbutiker och genuint Malmö-liv. Med bra kommunikationer och nära till centrum får du de bästa möjligheterna att både nå kunder och att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor.

- 600m till Triangelns tågstation & köpcentrum

- Regional- och stadsbussar precis utanför fastigheten

- Åtta minuters promenad till bussterminalen på Södervärn

- Nio minuters cykel till innerstaden / Gustav Adolfs torg

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan: