Butikslokal, Kronborgsvägen 7, Fågelbacken, Malmö

  • 72 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 9 000 - 16 500 kr/mån

Fin butikslokal vid vältrafikerad gata


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 72 m²
Adress Kronborgsvägen 7
Område Fågelbacken
Kommun Malmö kommun
Byggår 1956
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952523
Områdeshyra 9 000 - 16 500 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en fin butikslokal vid vältrafikerad gata med bra exponeringsmöjligheter. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Lokalen erbjuder "större" butiksyta, lagerdel, wc och kök. P-platsmöjlighet utanför lokalen, p-avgift.

Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik eller kiosk.

Omgivning

Liksom övriga områden i västra innerstan består Fågelbacken av lugna smågator och återvändsgrändar som omgärdas av stora, trafikerade vägar. I området finns flera mindre butiker, serviceaffärer samt ett köpcentrum vid Kronprinsen. Det är lätt att hitta ett favoritkafé eller en trevlig krog i närheten.

Våra hus är tidstypiska byggnader från mitten av förra seklet. Pildammsparken och Slottsparken i närheten har fina promenadstigar och motionsspår. Det är även nära till Ribersborg och Öresundsparken. Simhallen Aq-va-kul, fotbollsplaner och Hästhagens idrottsplats ger goda sportmöjligheter. Gymnasieskolorna Borgarskolan och S:t Petriskolan ligger alldeles i närheten. Från Kronprinsen går buss 1 och 4, medan buss 5 stannar på Köpenhamnsvägen.

Kommunikationer

Med tre bussar är det lätt att åka till hela Malmö från Fågelbacken. Buss 1 och 4 stannar vid Kronprinsen, medan buss 5 går från Köpenhamnsvägen. Det centrala läget gör att Fågelbacken är ett utmärkt område att cykla till och från. Många cykelbanor går genom området, så du slipper de stora bilvägarna. Många väljer att promenera den korta sträckan till och från innerstan, exempelvis genom Slotts- och Kungsparkerna eller via Davidshall.


Karta


Bilder på lokalen