Kontor, Hovslagarevägen 31, Sollentuna

  • 245 m²
  • 2024-03-18

Trivsamt kontor nära E4:an


Lokaltyp Kontor
Total yta 245 m²
Adress Hovslagarevägen 31
Område Sollentuna
Kommun Sollentuna kommun
Hiss Nej
Tillträde 2024-03-18
Objektsnummer 41943867
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till detta öppna kontor i Sollentuna!

Planlösningen består av en öppen yta och tre kontorsrum.

Kontoret har en generös takhöjd som ger en luftig och trivsam arbetsmiljö för medarbetarna.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker. I november 2020 öppnar ett nytt handelskvarter i Häggvik med bland annat Willys, Citygross, SATS, Jula och Kronans Apotek.

Kommunikationer

Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter.
Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

Övrigt

Fastigheten Elektronen 4 är bebyggd med två industri-/kontor-/lagerbyggnader i en till tre våningar. Lokalerna nyttjas som kontor, lager och industri till flertalet hyresgäster


Karta

Bilder på lokalen