Kontor, Garngatan 2, Hyllievång, Malmö

  • 61 m²
  • Enligt överenskommelse

Nyproducerad kontorslokal i Hyllie


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 61 m²
Adress Garngatan 2
Område Hyllievång
Publicerad 2023-11-14
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942640

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en mycket fin nyproducerad kontorslokal mitt i centrala Hyllie. Lokalen förbereds med pentry och HWC, kunden har möjlighet att välja material i lokalen. Lokalen går att anpassa med mindre kontorsrum om behovet finns.

Denna lokal kommer att få en fantastisk utsikt över den nya parken som anläggs.

Hjärtligt välkomna att höra av er till oss för mer information.

Omgivning

Från att Hyllie gått från att vara en åker med ett vattentorn till att vara en av de mest innovativa och snabbast växande stadsdelarna i Malmö har Hyllie blivit ett av de populära områdena att etablera sig i. Stadsdelen visar vägen för Malmös utveckling och värnar om en hållbar stadsdelsutveckling. Mitt över gatan till denna fastighet byggs en ny grönskande park.

Kommunikationer

Tack vare de goda kommunikationsmöjligheterna väljer så väl de lokala företagen som de nationella och internationella företagen att etablera sig här. Med tåg tar det endast sex minuter till Malmö Centralstation, och Kastrup når man på bara 13 minuter.

Service

I Hyllie finns det ett stort utbud av service och här finns bland annat köpcentrumet Emporia med ca 230 butiker, Malmö Mässan, Malmö Arena, Hyllievångskolan och när området står klart kommer här att finnas ca 12 000 bostäder.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen