Kontor, Dragarbrunnsgatan 38, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 994 m²
  • 107 683 - 165 667 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 994 m²
Adress Dragarbrunnsgatan 38
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1966
Renoveringsår 1999
Objektsnummer 41952020
Områdeshyra 107 683 - 165 667 kr/mån
1 300 - 2 000 kr/m²/år

Beskrivning

Mitt på Dragarbrunnsgatan, högst upp, med fönster och takkupor som ger ett härligt ljus har vi skapat ett uttrycksfullt och inbjudande kontor för riktig samverkan och effektivt arbete. Lokalen har en kombination av mötesplatser, mötesrum och varierade arbetsplatser med en flexibilitet som möjliggör plats för många. Det stora pentry och pausrummet angränsar till en härlig terrass.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Stadshuset på Kungsgatan. Busstationen Stora Torget ligger också bara några minuters promenad bort. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan i närliggande Svava Matgalleria (infart Dragarbrunnsgatan 50) finns en elpoolbil från M som är tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se M:s hemsida .

Parkering

Parkering Parkeringsmöjlighet finns i garaget på fastighetens nedre plan med infart från Dragarbrunnsgatan 38-40. För inpassering gäller nyckel eller tagg dygnet runt. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail vasakronan@apcoa.se . Besöksparkering Besöksparkering hänvisas till grannfastigheten och Smedengaraget med infart Smedsgränd 20. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. Smedengaragets öppettider är Måndag-söndag 06.00-24.00. I garaget finns det P-automater samt möjlighet att betala med parkeringsapp. För Smedengaraget ansvarar Aimo Park, så för frågor kontakta deras kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida www.aimopark.se Elladdplatser I Smedengaraget finns två elladdplatser för besökare, vilka Aimo Park  ansvarar för.

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen