Lokaler

Dragarbrunnsgatan 35, Centrala Uppsala

Mitt i centrala Uppsala kan vi erbjuda ett ljust och välkomnande kontor för verksamheten som vill ta samverkan till nya nivåer. Du möts av entrén som är generös och placerad mitt i lokalen. I anslutning till entrén hittar du pausdelen som är en öppen del av kontoret med ett inbjudande pentry och som kan användas både för personal och kunder. Mötesrummet har en inbyggd flexibilitet med hjälp av en vikvägg. Utrymme för arbetsplatserna erbjuds i en ljus och skön mix av rum och öppna ytor.  Dags för paus? Varför inte ta den på husets gemensamma altan på innergården?

Lokaltyp Kontor
Yta 321 m²

Vaksalagatan 11, Centrala Uppsala

Ett stort kontor mitt i stan med fönster i alla vädersträck som ger ett generöst ljusinsläpp och spännande utsikt. Högst upp i huset möts du av en välkomnande entré med plats för en receptionsmöblering, kontorets uttryck skapas genom en spännande färgsättning. I anslutning till entrén hittar du ett väl tilltaget pentry placerat på ett sätt som inbjuder både till en skön paus från arbetet men också möten i olika former. För möten erbjuds också rum i varierande storlekar. Kontoret har en mix av öppna ytor och rum som ger variation och inbjuder till många typer av möbleringar och arbetssätt.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 310 m²

Dragarbrunnsgatan 35, Centrala Uppsala

Ny renoverat (den blir klar i februari) kontor i Uppsalas absoluta centrum med utsikt över takåsarna och med tillgång till en gemensam takaltan en trappa ner. Med en bra blandning mellan egna rum och landskapsmiljöer får ni i ett kontor där varje kvadratmeter kan tas tillvara. Lokalen är mycket fräsch med snygga materialval och ett fint kök. Här har du även tillgång till en stor terrass mot den lugna innergården. Njut av lunch eller fika i solen och i skydd från vinden, samtidigt som du ser ut över domkyrkans spiror. Är du osäker på verksamhetens framtida behov? Har kan du skriva hyresavtal med 6 månaders löpande uppsägningstid.  

Lokaltyp Kontor
Yta 255 m²

Sidenvävargatan, Centrala Uppsala

JOBBA NATURNÄRA I CENTRALA UPPSALA Nu kan vi erbjuda ett kontor på plan 7, nästan högst upp i huset. Du hittar planlösningen under "ritning". Må bra i Magasin X - Vårt trähus Magasin X blir Sveriges första kontorshus med en stomme byggd helt i trä. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum. Att arbeta i ett kontorshus byggt av trä har även god inverkan på människors hälsa. Det organiska materialet ger fysiologiska och psykologiska fördelar som efterliknar effekten av att spendera tid ute i naturen. De omslutande känslorna som naturen utvecklar hos människor har visad effekt på bland annat blodtryck, hjärtfrekvens och stressnivåer. För företag som vill synas och mötas Precis vid Resecentrum, centralt i Uppsala, får Magasin X ett mycket attraktivt läge. Bara över gatan nås samtliga tåg- och bussavgångar. En kreativ miljö Uppbyggnaden av Magasin X har startat med sina innovativa kontor och mötesplatser. Gatuplanet får en aktiv karaktär med möjligheter till inofficiella möten, sociala tillställningar eller sprudlande workshops. Här ges helt enkelt utmärkta förutsättningar för företag som utvecklas bäst i en miljö som genomsyras av samarbete och kreativitet. Här får man tillgång till de smartaste kontorslösningarna med full flexibilitet oavsett ni behöver ett kontor, arbetsplats eller mötesrum, då & då eller som en stadig bas. Läs mer om projektet här

Lokaltyp Kontor
Yta 200 - 8 000 m²

Hamnesplanaden 1, Centrala Uppsala

I ett fantastiskt läge ungefär 100 m från kajen och 700 m från södra uppgången till stationen kan vi tillfälligt erbjuda en ljust och inbjudande kontor eller utbildningslokaler i mark- och suterrängplan. Planlösningen är en variation av kontors- /utbildnings- rum i olika storlekar. Lokalen hyrs ut tillfälligt, i sitt nuvarande skick, fram till 2021-12-31. För mer information kontakta Petra Stråle

Lokaltyp Kontor
Yta 1 018 m²

Svartbäcksgatan 8, Centrala Uppsala

Mitt på Gamla Torget med utsikt över Islandsfallet och domkyrkan kan vi erbjuda ett trivsamt rumsindelat konor mitt i stan. Väl inne i lokalen möts du av en inbjudande och rymlig entré. Kontoret är indelat i sex rum varav ett idag används som mötesrum. Kontorsrummens stora glaspartierna i kombination med de svängda väggarna skapar en överskådlighet och gemensamhetskänsla för hela kontoret. Väl mött till ett ljust och trivsamt kontor.

Lokaltyp Kontor
Yta 130 m²

Ö Centrala Uppsala, Centrala Uppsala

Är du på jakt efter ett källarförråd för förvaring och magasinering? Vi kan erbjuda ledig förråd i varierande storlekar runt om i Uppsala. Större förråd Bangårdsgatan 5-7: 130 kvm, lasthiss finns Dragarbrunnsgatan 42: ca 70 kvm Dragarbrunnsgatan 39: ca 105 kvm Dragarbrunnsgatan 38: ca 40 - 130 kvm Lite mindre alternativ. Portalgatan 2B: 30-78 kvm Östra ågatan 27:  5-60 kvm. Hiss finns S:t Persgatan 7: ca 5-50 kvm Bredgränd 14: 5 kvm - 40 kvm. Hiss finns Stora torget: ca 12-26 kvm. Svava Gallerian: 5-10 kvm. Hiss finns Förråden varierar i skick och utförande. Hyra: 1000 kr/kvm + moms

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 5 - 130 m²

Bredgränd 14, Centrala Uppsala

På Bredgränd mitt i centrala Uppsala tvärs över gatan från Resecentrum högst upp i huset kan vi nu erbjuda ett rumsindelat kontor. Du tar dig till kontoret genom en ljus luftigt trapphus och välkomnas av ett kontor med rum som erbjuder utsikt i nästan alla vädersträck.

Lokaltyp Kontor
Yta 650 m²

Gamla Torget 5, Centrala Uppsala

Mitt på Gamla Torget med utsikt över Islandsfallet och domkyrkan kan vi erbjuda ett trivsamt rumsindelat konor mitt i stan. När du kommer upp på kontoret möts du av en generös paus här kan ni mötas och samverka. Kontorsrummen i varierande storlek erbjuder arbetsplatser från en till tre personer. Kontoret är "nyckelfärdigt" med det menar vi att det är generellt utformat för kontorsverksamhet och vi hyra ut det i den utformning det har idag. Lås och nätverk finns redan på plats i lokalen. Väl mött till ett ljust och trivsamt kontor.

Lokaltyp Kontor
Yta 187 m²