Kontor, Baltzarsgatan 18, City, Malmö

  • 230 m²
  • Enligt ö.k

Öppet kontor mitt i city! Mitt i centrala Malmö finns en av våra mest populära kontorslokaler med flexibel och öppen planlösning. Här har företag som Sveriges Radio, SpaceClub med flera varit verksamma. Lokalen är ljus och har ett härligt ljusinsläpp. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen efter behov, med oss är det enkelt att växa och utsöka sin verksamhet. Vi samarbetar tätt med branschens bästa leverantörer och har långa relationer med densamma. Det finns även möjlighet för fasadskyl...


Lokaltyp Kontor
Total yta 230 m²
Adress Baltzarsgatan 18
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k
Objektsnummer 41948140

Beskrivning

Öppet kontor mitt i city!
Mitt i centrala Malmö finns en av våra mest populära kontorslokaler med flexibel och öppen planlösning. Här har företag som Sveriges Radio, SpaceClub med flera varit verksamma. Lokalen är ljus och har ett härligt ljusinsläpp. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen efter behov, med oss är det enkelt att växa och utsöka sin verksamhet. Vi samarbetar tätt med branschens bästa leverantörer och har långa relationer med densamma. Det finns även möjlighet för fasadskyltning för ert företaget, vilket ger en unik marknadsföringschans mitt i centrala stan.

Fastigheten & kvarteret
Fastigheten Concordia, på Baltzarsgatan i centrala Malmö, är byggd 1955 har ett attraktivt läge med en spännande arkitektur. Markplan utgörs av butiks- och restauranglokaler vilket skapar ett livligt och energirikt sammanhang, medan de övre våningarna huserar kontorsverksamheter. Här är du mitt i centrum med lokaltrafik och handel men du har även möjlighet med tillfart fram till dörren med bil.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i centrala Malmö, mellan stadens bästa kvarter. Tvärs över gatan från fastigheten ligger Hansa Kompaniet som är Malmös mest anrika galleria, fylld av trendiga butiker och restauranger. Vidare därifrån har du enkel tillgång till resten av citylivet i Malmö med Carl Gustavs Torg som mittpunkt. Med kontorslokal här har du promenadavstånd till södra promenaden och kanalen som har flera vackra platser där du lättillgängligt kan ta en paus under dagen. Här är det enkelt äta sin lunch ute i det gröna och fortfarande vara mitt i stan. Norr om lokalen ligger Caroli med sin egen citygalleria och flera restauranger och caféer att välja på, som St Gertrudes och Patisserie David. Med bas på Baltazargatan får du lite av allt av vad Malmö innerstad har att erbjuda.

Övrigt
Yta lokal: 230 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden
Byggnadsår: 1955
Våningsplan: 4
Hiss: Ja
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Malmö C: 650 meter
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning


Kommunikation
Att promenera till Malmö Central tar fem minuter och precis vid Djäknegatan som är en parallellgata till Baltzarsgatan ligger bushållsplatser för både stads- och länsbussar. Gustav Adolfs torg når du på några minuter och där hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Läget är perfekt för tåg- och busspendlare och fastigheten ligger nära snabblederna ut ur centrum för den som kör bil.

Service
Här är det nära både till citygallerian Caroli med alla sina restauranger, och till citygallerian Hansa och stråket mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Restauranger, butiker och service - allt hittar du strax utanför dörren.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen