Lagerlokal, Kantyxegatan 25B, Fosie, Malmö

  • 220 m²
  • 2024-12-01

Lager och Kontor för det minder företaget på bästa läge i Fosie!


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 220 m²
Adress Kantyxegatan 25B
Område Fosie
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Tillträde 2024-12-01
Objektsnummer 41974304

Beskrivning

Lokalen innehåller kontor för 3-7 personer, lunchrum för 8-10 personer och omklädningsrum. Lager/verkstad har en bra tak höjd på ca 6 meter, med en port.

Omgivning

Fastigheten är placerad i Fosie som representerar välkända företag inom de flesta branscher. Tack vare sitt läge i Malmö med bra tillgänglighet och stadig populäritet växer Fosie. Generellt är Fosie ett stabilt och tryggt område.

Kommunikationer

Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Kantyxegatan.

Service

I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.

Övrigt

Modern lager och kontorsfastighet. På fastigheten finns tre stycken huskroppar innehållandes skiftande verksamheter inom lager/logistik, handel och kontor. Fastigheten är placerad på Kantyxegatan som är en av huvudlederna genom Fosie industriområde.


Karta

Bilder på lokalen