Kontor, Torsgatan 14, City, Stockholm

  • 90 m²
  • 2023-12-28

Unik lokal för publik verksamhet


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 90 m²
Adress Torsgatan 14
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1881
Hiss Nej
Tillträde 2023-12-28
Objektsnummer 41969708

Beskrivning

På nedre Torsgatan, ett stenkast från Centralen, Norra Bantorget samt närhet till Sankt Eriksplan, finner ni en unik butikslokal om 90 kvm.

Den har tidigare använts som mötesrum men här finns nu chansen att skapa en ny destination för området. I närområdet finns redan välkända varumärken som Bageri Ritorno, Panini och gymmet STC.

Här kan du skapa ett café eller enklare restaurang med lättare uppvärmning. Det finns möjlighet till operatörsavtal och omsättningshyra vid rätt koncept. Lokalen kan även passa för butiksverksamhet eller annan publik verksamhet.

Förstabilden är E-stylad (digitalt möblerad).

I närheten finns flera stora hotell som Generator och Clarion Sign och en blandning av kontor och bostäder i området ger en stor potentiell kundbas. De goda kommunikationerna ihop med publikt garage gör det enkelt för dina kunder att nå lokalen.

Välkommen på visning!

Omgivning

Kontrasternas kvarter, en knutpunkt i hjärtat av Stockholm där City möter Vasastaden och Kungsholmen. Ett läge där du når stora delar av innerstaden bara med några minuters promenad. Väljer du andra transportmedel så är det ett stenkast till tunnelbana, buss, tåg eller flygbussarna som snabbt tar dig vidare ut i världen eller tar dina kunder och kollegor till dig. Området bjuder även på ett härligt utbud av caféer, restauranger, hotell och upplevelser så som både konst och kultur. Grönområderna är många så varför inta ta din lunch och slå dig ner i en av de grönskande oaserna.

Kommunikationer

Med en kort promenad når du T-Centralen, Sankt Eriksplan och Hötorget. Ett flertal busslinjer och Arlanda Express ligger precis runt knuten. För dig som cyklar finns finns både goda cykelförbindelser och cykelbanor precis utanför fastigheten. Gemensamt cykelrum med laddskåp och omklädningsrum underlättar cykelpendlingen ytterligare.

Parkering

På Torsgatan 12 finns ett garage för både besökande och reserverade garageplatser, med eller utan el. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Övrigt

Idag är detta ett stort kontorskvarter men i över 100 år hade Arla och dess föregångare sitt huvudkontor här och huset var känt som Stockholms Mjölkcentral. Majoriteten av byggnaderna i kvarteret uppfördes i slutet av 1980-talet men det finns även delar med byggår från förra sekelskiftet. Bakom fasaderna ligger lummiga innergårdar som binder ihop Torsgatan med Dalagatan där du kan koppla av från stadens brus. Vi erbjuder service som bageri, gym, cykelservice och ett stort garage.


Karta

Bilder på lokalen