Kontor, S:t Persgatan 6, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 404 m²
  • 20170701


Lokaltyp Kontor
Total yta 404 m²
Adress S:t Persgatan 6
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1970
Tillträde 20170701
Objektsnummer 41929853
Bifogade filer

Beskrivning

Mitt på gågatan med utsikt över Uppsalas folkliv kan vi nu erbjuda inspirerande arbetsplatser för din personal. Ett kontor för dig som vill visa sin bästa sida för kunderna och locka de mest åtråvärda medarbetarna. Lokalen ligger två trappor upp i huset. Du möts av en välkomnande entré och ett total nyrenoverat kontor med öppen flexibel planlösning. Kontoret har ockås gott om rum för koncentration, möten och telefonsamtal. Paus och pentry utrymmet är placerat i hjärtat av lokalen, en ljus och öppen mötesplats. Genom trapphuset får ni tillgång till den gemensamma altanen som delas med övriga hyresgäster i huset. Kontoret i 360 vy

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i city, med bara några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum, som erbjuder pendeltåg, fjärrtåg, stadsbussar, regionbussar m.m. Det finns busshållplatser i nära anslutning till kvarteret:  Några användbara länkar: Upplands lokaltrafik (UL) Stockholms Länstrafik (SL) Fjärr- och regionaltåg (SJ)

Parkering

Parkering och besöksparkering Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage, infart via Gamla Torget till S:t Persgatan 6. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. Garagets öppettider är måndag-söndag kl. 06.00-22.00. Gångdörren till garage och lastkaj öppnas via en digital nyckel i din smartphone eller det betalkort som du använder vid betalning för din parkering i betalautomaten eller vald parkeringsapp. APCOA  ansvarar för P-automater och uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail Vasakronan@apcoa.se Laddplatser I garaget finns laddplatser. Kontakta Apcoa om du är intresserad av att hyra en sådan. För att ladda bilen behöver du ladda ner Epspot appen och öppna ett konto (hitta på ett lösenord). Därefter är det bara att koppla in bilen, scanna av QR-koden med appen o trycka start. Avsluta laddningen från bilen eller från appen. Ta ut sladden ur bilen först! Om det är problem med att få igång laddningen på en stolpe går det bra att ringa Epspots support på tfn: 08-519 708 08.  

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger vid ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9. Närservice Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9. Hemköp i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50. Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen