Kontor, Södra Förstadsgatan 21, City, Malmö

  • 80 m²
  • 2025-04-01
  • 13 333 - 19 000 kr/mån

Eget gårdshus på gågatan - Perfekt för kontorsverksamhet! Nu har du chansen att hyra en unik kontorslokal på Södra Förstadsgatan 21 i hjärtat av Malmö. Belägen på en charmig innergård erbjuder dettagårdshus på 80 kvm allt du behöver för en inspirerande arbetsplats. Hela gårdshuset ingår i ytan som är fördelad på två våningar. På våning ett finner du ett litet mötesrum som är perfekt för kundmöten och interna diskussioner, en WC för bekvämlighet för dig och dina besökare, ett pentry där du en...


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Södra Förstadsgatan 21
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde 2025-04-01
Objektsnummer 41976496
Områdeshyra 13 333 - 19 000 kr/mån
2 000 - 2 850 kr/m²/år

Beskrivning

Eget gårdshus på gågatan - Perfekt för kontorsverksamhet!
Nu har du chansen att hyra en unik kontorslokal på Södra Förstadsgatan 21 i hjärtat av Malmö. Belägen på en charmig innergård erbjuder detta gårdshus på 80 kvm allt du behöver för en inspirerande arbetsplats.

Hela gårdshuset ingår i ytan som är fördelad på två våningar. På våning ett finner du ett litet mötesrum som är perfekt för kundmöten och interna diskussioner, en WC för bekvämlighet för dig och dina besökare, ett pentry där du enkelt kan förbereda dina måltider och kaffepauser, samt en kontorsyta. På våning två finns ytterligare en stor kontorsyta, en extra WC för bekvämlighet på övervåningen, samt ett till pentry för ytterligare köksfaciliteter som bidrar till bekvämlighet och effektivitet.

Hyra: Från 23 000 kr exkl. moms inkl. F-skatt och drift.

Missade inte chansen att etablera ditt företag på en av Malmös mest attraktiva adresser. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Fastighet & kvarter
Björnen 5 är den lilla, moderna och charmiga fastigheten byggd 1986. På innergården ligger den orangeputsade byggnaden på 80 kvm med sina två våningsplan och en uteplats.

Här i City befinner du dig i centrala Malmö med livfulla och kreativa kvarter precis runt knuten. All service du behöver finns inom gångavstånd, välj bland många olika restauranger, butiker och kulturella upplevelser.

Behövs en stund avkoppling finns härliga parker att ta del av, Pildammsparken eller Slottsparken för att nämna två.

Övrigt
Fastighet: Blandfastighet med butiker på markplan.
Byggår: 1986
Yta: 80 kvm, fördelat på två plan
Service: Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd.
Tillträde: 2025-04-01
Hyra: Från 23 000 kr exkl. moms inkl. F-skatt och drift.

Kommunikation
Triangel Stationen ligger ca 5 minuter promenad bort och därifrån tar du dig till flygplatsen i Köpenhamn på 20 minuter, eller så åker du norrut mot Göteborg. Även flera busslinjer passerar Triangeln, men det mesta i närområdet når du lättast med en skön promenad.

Parkering

Nej


Karta

Bilder på lokalen