Kontor, Kungsgatan 5, City, Växjö

  • 202 m²

Citylokal med välexponerat läge


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 202 m²
Adress Kungsgatan 5
Område City
Kommun Växjö kommun
Byggår 1972
Hiss Nej
Objektsnummer 41959148

Beskrivning

Citylokal om 202 välplanerade kvadrameter på en av Växjös poppuläraste adresser. Stora fönsterparti ger mycket goda exponeringsmöjligheter för verksamheten som väljer att flytta hit.

Lokalen erbjuder i entréplan en större öppen kontorsyta samt två mötesrum. I källarplan hittar vi pentryt och ytterligare en öppen kontorsyta, samt en wc med dusch. Möjlighet att ta sig mellan planen via en interntrappa.

Lokalen genomsyras av hög standard och moderna materialval. De stora fönsterpartierna i entréplan bidrar förutom med bra exponeringsmöjligheter även med ett härligt ljusinsläpp och ger lokalen en fantastisk rymd.

I dagsläget uthyrd för pop-up verksamhet.

Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkering

Innegård med möjlihget att hyra reserveradparkeringsplats.
Stor allmän parkering rakt över gatan på Stortorget.
Några få minuters pormmenad bort finns även en större parkering vid Norrtull.


Karta

Bilder på lokalen