Kontor, Studentgatan 2, City, Malmö

  • 365–870 m²
  • Enligt ö.k

Upptäck affärsperspektiv från nya höjder! Välkommen till Studentgatan 2-4, där möjligheter och framgång väntar på er företags horisont! Här har vi möjlighet att erbjuda lokaler på våning 3 och 7. Påvåning 7 finner ni 421 kvm att förverkliga era drömmar på. Våning 3 erbjuder yta från 365 till 870 kvm, här kan vi dela av våningen efter era behov. Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Lokalerna är flexibla och anpassningsbara fö...


Lokaltyp Kontor
Total yta 365–870 m²
Adress Studentgatan 2
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k
Objektsnummer 41953568

Beskrivning

Upptäck affärsperspektiv från nya höjder!
Välkommen till Studentgatan 2-4, där möjligheter och framgång väntar på er företags horisont! Här har vi möjlighet att erbjuda lokaler på våning 3 och 7. På våning 7 finner ni 421 kvm att förverkliga era drömmar på. Våning 3 erbjuder yta från 365 till 870 kvm, här kan vi dela av våningen efter era behov.

Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Lokalerna är flexibla och anpassningsbara för att möta era unika behov. Här finns möjligheten att skapa en arbetsmiljö som inte bara imponerar, utan också inspirerar ert team till nya höjder.

Visualiseringsbilderna i annonsen visar hur fantastisk dessa ytor kan bli! Planskissen visar möjligt utseende på lokalerna och det finns stora möjligheter att sätta din egen prägel.

Välkommen att kontakta oss redan idag för visning!


Fastighet
Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det sju våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

Övrigt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Våningsplan: 3 & 7
Yta: 300-870
Hiss: Ja
Parkering: FinnsKommunikation & service
Många stads- och länsbussar stannar precis utanför fastigheten. En kort promenad bort hittar du Gustav Adolfs torg som är en central knutpunkt med nästan samtliga av Malmös busslinjer. Det tar mindre än tio minuter att promenera till Malmö Central från Studentgatan . Dessutom har området flera snabbleder som gör det enkelt för bilister att lämna staden. Med andra ord är detta ett idealiskt läge för pendlare, med enkel tillgång till kollektivtrafik och smidiga vägförbindelser.

Serviceutbudet i området gör livet enklare och mer bekvämt. I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och andra vardagstjänster. Du behöver aldrig gå långt för att möta dina dagliga behov. Hyresgäster i huset är bland annat Sats gym, Egmont Story House AB och Estetik Centrum.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen