Kontor, Studengatan 2, Malmö, Malmö

  • 870 m²
  • Omgående

ensar.gigovic@stena.com 010-167 54 12


Lokaltyp Kontor
Total yta 870 m²
Adress Studengatan 2
Område Malmö
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41953568

Beskrivning

LJUSA LOKALER PÅ ABSOLUT TOPPLÄGE

Med ett oslagbart läge och ett rikt flöde av dagsljus erbjuder de här lokalerna fantastiska möjligheter. Här finns alla förutsättningar för kreativitet och arbetsglädje.

Här finns det möjlighet att hyra ca 300-870 kvm som kan anpassas efter era önskemål.
Planskissen visar möjligt utseende på lokalern och det finns stora möjligheter att sätta sin prägel på lokalen.

FASTIGHETEN OCH OMGIVNINGEN
Med sin svarta skeppsformade huskropp osar fastigheten Altona av karaktär och tidlös elegans. Huset byggdes 1967 men känns fortfarande modernt. Det här är en renodlad affärsfastighet, belägen mitt emot den legendariska citygallerian Hansa. I bottenplanet finns butiker och resten av det 7 våningar höga huset är kontorsyta. Gustav Adolfs Torg ligger på tre minuters gångavstånd och de gemytliga Carolikvarteren finns runt hörnet.

KOMMUNIKATION
Flera stads- och länsbussar stannar utanför huset. På Gustav Adolfs torg hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Till Malmö Central promenerar du på mindre än tio minuter. Läget erbjuder dessutom flera snabbleder ut ur staden för bilister. Med andra ord ett perfekt läge för pendlare.

SERVICE
I kvarteren runt fastigheten finns gott om lunchrestauranger, butiker och service. Hyresgäster i huset är bland andra Sats gym, så träning på lunchen eller efter jobbet kan inte bli enklare.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.
Lokalen kan enligt önskemål delas in i mindre yta.

PARKERING
I huset finns ett garage med möjlighet att hyra platser. I närheten finns även flera parkeringshus och längs kanalen finns gott om parkering för besökare.

Parkering

Nej


Karta