Butikslokal, Stationsgatan 21 – 29, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 126 m²
  • 20200701


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 126 m²
Adress Stationsgatan 21 – 29
Område Centrala Uppsala
Publicerad 2023-11-14
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2016
Tillträde 20200701
Objektsnummer 41934988

Beskrivning

I ett perfekt läge precis intill Uppsala Resecentrum, som är navet för stadens kollektivtrafik, ligger denna iögonfallande butikslokal. Här i den högt miljöklassade fastigheten Juvelen, har ni möjlighet att hyra 126 moderna kvadratmeter för butiksverksamhet eller showroom. Känslan är lätt och luftig genom en väl tilltagen takhöjd tillsammans med enorma skyltfönster vilket ger en fin rymd. Fastigheten och området - nära till allt i en byggnad med oslagbart läge Det centrala läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Utanför dörren finns möjlighet till en kaffe eller lunch på någon av de små torgen eller i en solig trappa. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att parkera i Centrumgaraget bara ett kvarter bort. I entréplanet finner du restaurang The Kitchen Club för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna. Välkomna att höra av er så berättar jag mer!

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort

Parkering

Parkering Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Service

Uppsala Entré - Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen