Kontor, Monbijougatan 17B, City, Malmö

  • 393 m²
  • Omgående
  • 49 125 - 75 325 kr/mån

Unik chans! Hyr lokal i absolut toppskick på Trikåfabriken, förstahand, andrahand eller Co-working! Välkommen till Trikåfabrikens pärla på 3:e våningen - en kommersiell lokal som erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att blomstra i en inspirerande arbetsmiljö. Med 393 kvadratmeter av toppmodern design och funktionalitet är denna lokal ett utmärkt val för den krävande entreprenören som söker det bästa läget och de mest bekväma arbetsförhållandena. Lokalen har öppna ytor som skapar en luf...


Lokaltyp Kontor
Total yta 393 m²
Adress Monbijougatan 17B
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41948135
Områdeshyra 49 125 - 75 325 kr/mån
1 500 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Unik chans! Hyr lokal i absolut toppskick på Trikåfabriken, förstahand, andrahand eller Co-working!
Välkommen till Trikåfabrikens pärla på 3:e våningen - en kommersiell lokal som erbjuder en unik möjlighet för ditt företag att blomstra i en inspirerande arbetsmiljö. Med 393 kvadratmeter av toppmodern design och funktionalitet är denna lokal ett utmärkt val för den krävande entreprenören som söker det bästa läget och de mest bekväma arbetsförhållandena.

Lokalen har öppna ytor som skapar en luftig och kreativ atmosfär, två konferensrum för möten och samarbeten, ett vilrum för avkoppling, några små samtalsrum samt ett pentry för bekväm måltidsplanering. Dessutom har du tillgång till en egen takterrass där du kan njuta av frisk luft och utsikt över omgivningen. Allt detta ingår i en lokal i absolut toppskick.

För den som söker en bekväm lösning finns möjligheten att hyra lokalen fullt möblerad för en andrahandshyresperiod under några år. De coola möblerna och inspirerande inredningen är redan på plats, redo att ge en extra touch av kreativitet till din arbetsdag.

Vill du hellre se långsiktigt finns möjlighet till förstahandskontrakt. Sätt er egen prägel på lokalen eller investera i nuvarande utseende, valet kan bli ditt!

Alternativt kan du välja att ingå i coworking-gemenskapen och hyra 20 platser som finns tillgängliga. Att vara en del av denna gemenskap innebär inte bara att dela arbetsutrymme utan även att ta del av den redan inspirerande atmosfären som genomsyrar lokalen.

Oavsett om du tar hela ytan för dig själv eller blir en del av coworking-gemenskapen, är denna lokal en möjlighet att driva ditt företag på bästa tänkbara läge. Ta chansen att omge dig med kreativitet och innovativt tänkande på Trikåfabrikens 3:e våning – där arbetsdagen blir både effektiv och inspirerande. Kontakta oss nu för att säkra din plats i denna unika arbetsmiljö!


Fastigheten & kvarteret
Kvarteret kring Möllevångstorget, känt som Möllan, och den historiska Trikåfabriken utgör en färgstark och kulturellt rik del av Malmö. Denna dynamiska stadsdel bär på en unik charm som lockar såväl lokalbefolkning som besökare från alla håll.

Möllevångstorget, hjärtat av kvarteret, är en pulserande mötesplats som erbjuder allt från färgglada marknader till konstnärliga evenemang. Här samsas lokala matstånd med secondhandbutiker och småaffärer, skapandes en atmosfär av mångfald och gemenskap. Kaféer och restauranger bidrar till den livliga stämningen, där dofter från världens alla hörn förenas och skapar ett gastronomiskt smörgåsbord.

Trikåfabriken, en industrihistorisk pärla, lägger till en extra dimension till kvarteret. Med sina vackra tegelfasader och anrika historia ger den en nostalgisk känsla samtidigt som den agerar en plattform för konstnärliga uttryck och kreativa möten. Lokala konstnärer och konsthantverkare finner inspiration i de historiska väggarna och bidrar till att bevara och förnya områdets kulturella arv.

Kvarteret runt Möllan och Trikåfabriken är inte bara en plats för liv och rörelse, utan även en symbol för Malmös kreativa själ. Här möts tradition och nyskapande, och de historiska byggnaderna får nytt liv genom de många kreativa initiativen som blomstrar. Att utforska detta område är att ge sig in i en värld av kontraster, där det gamla och nya smälter samman för att skapa en unik och levande stadsupplevelse.


Övrigt
Yta lokal: 393 kvm
Lokaltyp: Kontor, Coworking
Fastighetsbeteckning: Bilden 10
Område: Möllevången
Våning: 3, hiss finns


Kommunikation
Fastigheten har ett strategiskt läge, endast 600 meter från Triangelns tågstation och köpcentrum, vilket gör det enkelt att pendla och ta del av stadens puls. Regional- och stadsbussar stannar precis utanför fastigheten, vilket ytterligare underlättar för både lokal och regional transport. Bussterminalen på Södervärn är bara en åtta minuters promenad bort, vilket ger dig ytterligare flexibilitet i dina resor.

För den som föredrar att cykla är det endast nio minuters väg till innerstaden och Gustav Adolfs torg. Detta gör inte bara resan till centrum bekväm, utan ger också möjlighet att njuta av Malmös vackra stadssiluett under den korta cykelturen.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen