Kontor, Lilla Bommen 5 A, Centrum, Göteborg

  • 505 m²

Härligt kontor med högt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Socialt placerad yta i hjärtat av området!


Lokaltyp Kontor
Total yta 505 m²
Adress Lilla Bommen 5 A
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 6
Objektsnummer 41943923

Beskrivning

Alldeles runt hörnet finns den pittoreska småbåtshamnen, Operan och Centralstationen. Bästa tänkbara utbud av service, restauranger och allmänna kommunikationer. Ytan är placerad med ett högt och insynsskyddat läge i huset, här bjuds man på vidsträckta vyer över området. Flertalet fönster skapar ett generöst ljusinsläpp. Lokalen håller en hög standard och har genomgående neutrala inrednings- och kulörval. I fastighetens källarplan finns tillgång till garage.

Ytan kan utökas med ytterliggare 295kvm med tillhörande takterrass.

Omgivning

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen.

Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.

Planlösning

En lokal i V-form. Lokalens layout, möjliggör en flexibilitet avseende aktuell verksamhets arbetssätt. Möjlighet till både öppen planlösning och/eller egna rum. Vi skissar gärna på en planlösning förenlig med er verksamhets behov.

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet.

Service

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen