Kontor, Lilla Bommen 5 A, Centrum, Göteborg

  • 445 m²
  • 2024-02-14

Härligt kontor med högt hörnläge med fönster i tre väderstreck. Socialt placerad yta i hjärtat av området!


Lokaltyp Kontor
Total yta 445 m²
Adress Lilla Bommen 5 A
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1990
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde 2024-02-14
Objektsnummer 41943923
Bifogade filer

Beskrivning

Alldeles runt hörnet finns den pittoreska småbåtshamnen, Operan och Centralstationen. Bästa tänkbara utbud av service, restauranger och allmänna kommunikationer. Ytan är placerad med ett högt och insynsskyddat läge i huset, här bjuds man på vidsträckta vyer över området. Flertalet fönster skapar ett generöst ljusinsläpp. Lokalen håller en hög standard och har genomgående neutrala inrednings- och kulörval. I fastighetens källarplan finns tillgång till garage.

Ytan kan utökas med ytterliggare 295kvm med tillhörande takterrass.

Omgivning

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Med närhet till restauranger, butiker och andra bekvämligheter blir det enkelt för både medarbetare och kunder att nå din verksamhet. Du har möjligheten att njuta av stadens puls och energi strax utanför dörren.

Smidig access via de stora trafiklederna.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i närheten till alla allmänna kommunikationer. På några minuter når du hållplats för buss och spårvagn. Cykelleder finns precis utanför dörren och passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommens hamn och Stenpiren. Till tågen vid Centralstationen är det några minuters promenad. Där finns även bussterminalen för flygbussar till Landvetter Flygplats samt expressbussar till närområdena kring Göteborg.

Planlösning

Välkommen till Lilla Bommen 5, där modernitet och arbetsglädje möts! Med sina 505 kvm erbjuder denna lokal en blandad planlösning med ett stort öppet kontorslandskap. Här kan du och ditt företag njuta av friheten och möjligheterna som ett luftigt och flexibelt utrymme ger.

Men inte nog med det! Utsikten mot Götaälvbron sätter pricken över i:t och ger en vacker och inspirerande miljö att arbeta i. Varje dag kan ni njuta av den den vibrerande atmosfären som bron skapar.

Detta är en lokal som passar perfekt för er som vill kombinera en modern och funktionell arbetsplats med en fantastisk utsikt och närhet till Göteborgs charm och puls. Är ni redo att ta ert företag till nya höjder? Då är detta platsen för er!

Parkering

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet där garaget är beläget.

Service

Fastigheten ligger ett stenakst från Nordstan med tillgång till all tänkbar service och butiker som erbjuds i Sveriges tredje största shoppingcenter, Nordstan Affärscentrum.

Övrigt

Tegelfastighet i nio våningsplan som består av kontor och ett fåtal butiker. I bottenplan finns det en restaurang. Vissa lokaler har tillgång till terrass.
Garage finns i källarplanet som nås via hiss.
I juni 2022 invigdes Playce, en energisk punkt mitt i Göteborg. En plats för nya möten och inspirerande aktiviteter har vuxit fram mellan husen på Lilla Bommen. Playce är en yta som är till för alla. Det finns gott om sittplatser och trappavsatser att slå sig ner på.


Karta

Bilder på lokalen