Kontor, Hemvärnsgatan 17, Solna

  • 68 m²

Fint kontor med milsvid utsikt!


Lokaltyp Kontor
Total yta 68 m²
Adress Hemvärnsgatan 17
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1972
Hiss Nej
Våning 10
Objektsnummer 41952346
Bifogade filer

Beskrivning

Högst upp i fastigheten ligger detta lilla kontor om 68 kvm med en härlig utsikt. Perfekt för det lilla bolaget!

Kontoret erbjuder ca sex arbetsplatser och fina ytskikt.

I fastigheten finns en gym- och träningsanläggning och ni som hyresgäst har möjlighet att nyttja denna.

Välkommen på visning!

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Området har expanderat snabbt under senare år och idag räknar man med att drygt 10 000 människor arbetar här.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationsläge med Solna strands tunnelbanestation endast någon minut från fastigheten. Till Sundbyberg, där pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg avgår, tar det cirka 10 minuter att promenera. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand.

Parkering

I garaget finns det plats för ca 230 bilar och det finns även ca 150 parkeringsplatser tillhörande fastigheten.
Parkando har hand om driften av parkeringsanläggningen. Har du som hyresgäst några frågor rörande parkeringar i fastigheten kontaktas Parkando.
Kontaktuppgifter till Parkando:
Telefon: 08-408 396 38
E-post: kundservice@parkando.se

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Övrigt

Aprikosen 3 utgörs av en byggnad som består av en högdel och en lågdel. Byggnaden rymmer främst kontorslokaler men även en restaurang och lagerlokaler. Den totala uthyrningsbara arean är ca 21 600 kvadratmeter. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en betydande renovering vilket skapat en mycket trevlig och modern kontorsfastighet


Karta

Bilder på lokalen