Kontor, Hans Michelsensgatan 1 B, City, Malmö

  • 180 m²
  • Enligt ö.k.

Arbetsplats på fantastiskt läge i centrala Malmö med havet som granne och utsikt! Kontoret har öppet landskap med havsutsikt och mötesrum i olika storlekar. Här finns möjlighet att skapa sin framtida arbetsplats efter önskemål tillsammans med oss, bilderna är exempelbilder från lokalen ovanför. Samt en alternativ planlösning. I fastigheten finns även en nyrenoverad fantastisk gård där du kan äta din lunch i solen eller varför inte jobba? Översiktsbilden över gården är tagen från balkongen i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 180 m²
Adress Hans Michelsensgatan 1 B
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41952377

Beskrivning

Arbetsplats på fantastiskt läge i centrala Malmö med havet som granne och utsikt!
Kontoret har öppet landskap med havsutsikt och mötesrum i olika storlekar.
Här finns möjlighet att skapa sin framtida arbetsplats efter önskemål tillsammans med oss, bilderna är exempelbilder från lokalen ovanför. Samt en alternativ planlösning.

I fastigheten finns även en nyrenoverad fantastisk gård där du kan äta din lunch i solen eller varför inte jobba? Översiktsbilden över gården är tagen från balkongen i en annan lokal.

Malmö Centralstation ligger bara ett stenkast bort där det erbjuds goda luncher och bra pendlingsmöjligheter.

Välkomna att lämna ert intresse!

FASTIGHET
Kolga-huset är ett imponerande funkis-hus med ett drömläge vid inloppet till Malmös Nyhamn. Arkitekt Carl-Axel Stoltz ritade huset som stod färdigt 1935 och var ett av Malmös första funkis-hus. Idag pågår invändig renovering som ger kontoren känslan av nyproduktion. Utsikten över Malmö stad och Nyhamnen erbjuder dessutom en glimt av Öresund. Sedan några år tillbaka pågår en omfattande utveckling av området runt Malmö Central och det som en gång låg lite avsides är idag en del av stadens centrum. Fastigheten består främst av kontorslokaler men även ett mindre antal lägenheter. I huset finns en allmän takterrass som används flitigt av våra hyresgäster.

ÖVRIGT
Yta lokal: 180 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden, Nyhamnen
Våning: Plan 3
Parkering: Finns i huset, antal enligt ö.k.
Internet: Fiber
Lås: Digitala lås via Parakey
Byggnadsår: 1935
Avstånd Malmö C: 450 meter
Hiss: Finns
Tillträde: Enligt ö.k.

KOMMUNIKATION OCH SERVICE
Malmö Central ligger ett par minuters gångväg bort och ytterligare några minuter tar dig fram till Stortorget. På Malmö Central finns inte bara tåg och Citytunnel utan även stadsbussar och länsbussar. Bilpendlare tar med fördel Jörgen Kocksgatan för snabb åtkomst till ringvägen och motorvägen.

SERVICE
Eftersom området befinner sig i förändring dyker hela tiden nya restauranger och butiker upp. På Malmö Central hittar man idag ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger och viss service. På andra sidan Nyhamnen ligger Universitetet och flera lunchställen.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen