Butikslokal, Barnarpsgatan 14, Centrum, Jönköping

  • 147–347 m²

Central butikslokal


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 147–347 m²
Adress Barnarpsgatan 14
Område Centrum
Kommun Jönköpings kommun
Byggår 1963
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41943994
Bifogade filer

Beskrivning

Central butikslokal med stora skyltfönster ut mot Barnarpsgatan. Lokalen erbjuder en ljus och öppen butiksyta som kommer att anpassas i samråd med ny hyresgäst där stora möjligheter finns att vara med och påverka utformning av planlösning och materialval.

Omgivning

Stadsdelen Väster har ett stort restaurang- och nöjesutbud. Shoppingmöjligheterna är goda med en stor variation av lokala småbutiker. Parkeringsmöjligheterna är goda med bl.a parkeringshuset Per Brahe.

Kommunikationer

På Väster ligger Resecentrum med tåg- och bussförbindelser. Stadsbussarna trafikerar V. Storgatan som för övrigt är en bilfri väg.

Planlösning

Lokalen erbjuder en ljus och öppen butiksyta om 147 kvm i gatuplanet och ytterligare 200 kvm finns en trappa ner som lämpar sig väl för lager och personalutrymmen.

Parkering

I garaget finns parkeringsplatser för husets hyresgäster att hyra. För hyrning av garageplats vänligen kontakta Malin Berglund på Castellum, tel 036-580 11 52. Utomhus finns allmän parkering med P-automat i anslutning till fastigheten.

Service

I närområdet finns all tänkbar service.

Övrigt

Centralt belägen fastighet uppförd under 1960-talet. Den uthyrningbara ytan uppgår till 19.242 kvm fördelat på åtta våningsplan.


Karta

Bilder på lokalen