Kontor, Baltzarsgatan 18, City, Malmö

  • 308 m²
  • Enligt ö.k.

Kontor med närmast oändliga möjligheter! Här hittar du ett kontor med närmast oändliga möjligheter. Det generösa ljusinsläppet skapar en trivsam arbetsmiljö och en behaglig och produktiv arbetsplats. På 308 kvadratmeter finns konferensrum, kontor, mötesrum och gott om gemensamhetsytor. Lokalen har två pentryn och möjligheten att enkelt delas upp i två mindre enheter om så önskas. Det ger dig flexibilitet att anpassa lokalen efter ditt företags specifika krav och möjliggör flera användningssätt...


Lokaltyp Kontor
Total yta 308 m²
Adress Baltzarsgatan 18
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41948143

Beskrivning

Kontor med närmast oändliga möjligheter!
Här hittar du ett kontor med närmast oändliga möjligheter. Det generösa ljusinsläppet skapar en trivsam arbetsmiljö och en behaglig och produktiv arbetsplats. På 308 kvadratmeter finns konferensrum, kontor, mötesrum och gott om gemensamhetsytor. Lokalen har två pentryn och möjligheten att enkelt delas upp i två mindre enheter om så önskas. Det ger dig flexibilitet att anpassa lokalen efter ditt företags specifika krav och möjliggör flera användningssätt.

Beläget på fjärde våningen, med en tillgänglig hiss, erbjuder lokalen på Baltzargatan 18 bekvämlighet och tillgänglighet för alla dina medarbetare och kunder. Den centrala placeringen ger också närhet till stadens puls och bekvämt avstånd till olika bekvämligheter.

Missa inte chansen att skapa din arbetsplats - kontakta oss idag för en visning!

Hyra: Från 57 500 kr/mån exkl. moms

Fastighet
Fastigheten Concordia, på Baltzarsgatan i centrala Malmö, är byggd 1955, har ett attraktivt läge med en spännande arkitektur. Markplan utgörs av butiks- och restauranglokaler vilket skapar ett livligt och energirikt sammanhang, medan de övre våningarna huserar kontorsverksamheter. Här är du mitt i centrum med lokaltrafik och handel och du har även möjlighet med tillfart fram till dörren med bil.

Kvarteret
Här är du verksam mitt i centrala Malmö, mellan stadens bästa kvarter. Tvärs över gatan från fastigheten ligger Hansa Kompaniet som är Malmös mest anrika galleria, fylld av trendiga butiker och restauranger. Vidare därifrån har du enkel tillgång till resten av citylivet i Malmö med Carl Gustavs Torg som mittpunkt. Med kontorslokal här har du promenadavstånd till södra promenaden och kanalen som har flera vackra platser där du lättillgängligt kan ta en paus under dagen. Här är det enkelt äta sin lunch ute i det gröna och fortfarande vara mitt i stan. Med bas på Baltazargatan får du lite av allt som Malmö innerstad har att erbjuda.


Övrigt
Yta lokal: 308 kvm
Fastighetstyp: Affärsfastighet med fåtal lägenheter
Område: Innerstaden
Byggnadsår: 1955
Hiss: Ja
Parkering: Möjlighet att hyra i garage
Avstånd Malmö C: 650 meter
Skyltmöjligheter: Fasadskyltning
Hyra: Från 57 500 kr/mån exkl. moms

Kommunikation
Att promenera till Malmö Central tar fem minuter och precis vid Djäknegatan som är en parallellgata till Baltzarsgatan ligger bushållsplatser för både stads- och länsbussar. Gustav Adolfs torg når du på några minuter och där hittar du så gott som samtliga Malmös busslinjer. Läget är perfekt för tåg- och busspendlare och fastigheten ligger nära snabblederna ut ur centrum för den som kör bil.

Service
Här är det nära både till citygallerian Hansa och stråket mellan Stortorget och Gustaf Adolfs Torg. Restauranger, butiker och service - allt hittar du strax utanför dörren.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen