20 lediga lokaler i Masthugget (Göteborg)

I Masthugget (Göteborg) finns det totalt 20 lokaler ni kan hyra.

Stigbergstorget 5, Masthugget (Göteborg)

Lokal med egen ingång och utsikt över Stigberget

Lokaltyp Kontor
Yta 320 m²

Stigbergstorget, Masthugget (Göteborg)

Rymlig kontorslokal på Stigbergstorget.

Lokaltyp Kontor
Yta 381 m²

Första långgatan 28 B, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till en modern kontorslokal om 338 kvm. Planlösningen erbjuder en öppen kontorsyta med ett antal konferensrum samt kontorsrum. Här sitter ni i ett utmärkt läge nära kommunikationer och all tänkbar service. Området stå även inför en spännande utveckling de kommande åren med planerade bostäder, kontor och handel. Vill ni veta mer eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 338 m²

Första långgatan 30, Masthugget (Göteborg)

Högt upp i huset finner ni detta kontor om 450 kvm. Blandad planlösning, med både kontorsrum samt stora öppna landskap. Ljus och fin lokal på ett bra läge med närhet till kommunikationer och all typ av service samt bra lunchrestauranger. Vill ni veta mer eller boka tid för visning, välkommen att kontakta oss på Savills

Lokaltyp Kontor
Yta 450 m²

Första långgatan 30, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Första långgatan 30. Här kan vi nu erbjuda en trevlig kontorslokal om 450 kvm. Planlösningen består av mestadels öppet landskap. Här finns också ett par kontorsrum, konferensrum, samtalsrum, pentry samt wc och förråd. Utmärkt läge med närhet till kommunikationer och service. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 450 m²

Fjärde Långgatan 46-48, Masthugget (Göteborg)

Lokal med stor utvecklingspotential som kan utformas för att passa era önskemål. Lokalen ligger på plan 3. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Linnégatan ligger et

Lokaltyp Kontor
Yta 699 m²

Första Långgatan 28 B, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Första Långgatan och denna fina kontorslokal om 338 kvm! Kontoret är fräscht och modernt med hållplats precis utanför fastigheten. Planlösningen består av öppen yta, två kontorsrum samt ett större konferensrum. För mer information eller visning är ni välkomna att kontakta oss på Savills!

Lokaltyp Kontor
Yta 338 m²

Stigbergsliden 7, Masthugget (Göteborg)

Kontorshotell i miniformat i anrika Henriksbergshuset. Kontorsrum avpassat för 3 arbetsplatser. Tillgång till gemensamt pentry med loungeyta, mötesrum, wc samt övriga allmänna ytor. Skrivare/kopiering/skanner till självk

Lokaltyp Kontor
Yta 17 m²

Barlastgatan 3, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Barlastgatan 3. Här kan vi nu erbjuda en butikslokal i centrala Göteborg med närhet till Järntorget och bra kommutationer. Lokalen är 165 kvm och ligger på bottenplan med skyltfönster ut mot gatan. Lokalen består av stora öppna ytor med förråd i källaren samt pentry och toalett. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 165 m²

Nordostpassagen 75, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Nordostpassagen 75! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal i bottenplan i ett bostadsområde. Lokalen är 66 kvm och består av 3 rum och ett WC/pentry. Lokalen kommer att anpassas efter era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 66 m²

Stigbergsliden 12, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Stigbergsliden 12! Här kan vi nu erbjuda en nyproduktion som kommer stå klar hösten 2023 innehållande ett par butiker och 160 bostäder. Här har du chansen att påverka redan från start. Vill du öppna en träningsanläggning eller ett gym så är det här den perfekta lokalen för dig! Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Butikslokal
Yta 100 m²

Stigbergsliden 5, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Stigbergsliden 5. Här finns nu möjlighet att hyra en trevlig kontorslokal med tillgång till gemensam terrass. Lokalen har en öppen planlösning med konferensrum, pausyta, och WC med dusch. Goda kommunikationer. Vill du veta mer eller boka tid för visning, kontakta oss på Savills.

Lokaltyp Kontor
Yta 560 m²

Stigbergsliden 12, Masthugget (Göteborg)

Kommande lokal i nyproduktion för dig med verksamhet inom hälsa.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 95 m²

Stigbergsliden 5, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Stigbergsliden 5 och denna anrika byggnad! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 560 kvm på plan 4. Planlösningen består mestadels av öppna kontorsytor samt konferensrum, pentry och lunchrum. Härlig utsikt över hamninloppet. Här får ni även tillgång till fastighetens fantastiska takterrass med en slående utsikt. Närhet till kommunikationer och service. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på Loqalo!

Lokaltyp Kontor
Yta 560 m²

Stigbergsliden 5, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Stigbergsliden 5! Här kan vi nu erbjuda en kontorslokal med gångavstånd från Järntorget om 225 kvm. Lokalen består av 10 kontorsrum, kök och toaletter. I direkt anslutning till kontoret finns en altan som är perfekt under sommarhalvåret. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss!

Lokaltyp Kontor
Yta 225 m²

Andra Långgatan 44, Masthugget (Göteborg)

Lokalen kommer att byggas om före uthyrning. Ritningar på tänkt planlösning efter ombyggnad finns som PDF under Fakta om lokalen.

Lokaltyp Kontor
Yta 817 m²

Stigbergsliden 24, Masthugget (Göteborg)

Kontorslokal på våning 1 om 320 kvm. Skyltläge mot det trafikerade torget. Entré in i lokalen i gatuplan till den rumsindelade lokalen en trappa upp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas med ett stort kök där det tidigare varit restaurangutbildning. Lokalen passar som kontor, showroom eller utbildning. Välkommen att kontakta oss på loqalo för mer information och visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 320 m²

Andra långgatan 44, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till en kontorslokal om 817 kvm på Andra långgatan. Lokalen kommer att renoveras innan inflytt så att den passar era behov och önskemål. Planlösningen kommer att erbjuda en härlig blandning mellan öppna kontorsytor, samtalsrum, mötesrum och konferensrum. Här sitter ni med närhet till all tänkbar service och utbudet på lunchrestauranger är stort. Utmärkta kommunikationer både med kollektivtrafiken och egen bil. Möjlighet till parkering i parkeringshus på samma fastighet. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 817 m²

Masthuggstorget 5, Masthugget (Göteborg)

Välkommen till Billmanska salen med högt i tak och öppna ytor! Nyrenoverat pentry och toalett. Representativ entré. I lokalen finns plats för ca 10-15 arbetsplatser med generösa ytor. Låst cykelförråd i anslutning till lokalen. I närheten av lokalen finner du all service du kan tänka dig. Här tar du dig lätt till och från fastigheten med både kollektivtrafiken och med bilen. Välkommen att kontakta oss på Savills för mer information och visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 180 m²

Stigbergsliden 5, Masthugget (Göteborg)

Centralt beläget kontor med en härlig altan.

Lokaltyp Kontor
Yta 225 m²

Lilla Risåsgatan 26, Haga

Beskrivning - Central fastighet belägen i Linnéområdet. Lokalen är nyrenoverad 2019, består av 4 kontorsrum, öppet kök, tvättmöjligheter, 2 stycken WC samt ett större förråd. Ett av kontorsrummen har framdraget vatten. T

Lokaltyp Kontor
Yta 135 m²
Populär lokal

Linnégatan 36-38, Centrum

Mitt i härliga Linnéstaden finns nu möjlighet att hyra kontor med öppen planlösning och många fönster ut mot Linnégatan. Ledig för ny hyresgäst sommar/höst 2021. Kontakta oss på Lokallots om du är nyfiken på lokalen.

Lokaltyp Kontor
Yta 209 m²

Linnégatan 34, Linné (Centrum Göteborg)

Välkommen till Linnégatan 34. Här kan vi nu erbjuda en trevlig kontorslokal om 209 kvm. Planlösningen består idag av öppna ytor med mötesrum men här finns möjlighet att anpassa planlösningen så att den passar just eran verksamhets behov och önskemål. Tillgång till en trevlig innergård. Direkt närhet till Linnégatans stora serviceutbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Bilderna interiört är exempel på hur det kan bli. Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på Loqalo!

Lokaltyp Kontor
Yta 209 m²