Kontor, Stigbergsliden 7, Masthugget, Göteborg

  • 535 m²
  • 80 250 - 133 750 kr/mån

Kontorslokal om 535 kvm på andra våningen i Henriksbergshuset.


Lokaltyp Kontor
Total yta 535 m²
Adress Stigbergsliden 7
Område Masthugget
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Våning 2
Objektsnummer 41967202
Områdeshyra 80 250 - 133 750 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen vetter mot älven med fantastisk utsikt över hamninloppet. Stora öppna ytor med ett härligt ljusinsläpp. Effektiva öppna kontorsytor med mycket rymd kompletterat med flera mindre kontorsrum, stort representativt konferensrum med plats för många samt 3 mindre mötesrum. Stort nytt modernt pentry i ljusa färger, flera toaletter samt dusch.

Omgivning

Majorna, en spännande stadsdel i västra Göteborg, har gått från att vara ett klassiskt arbetarområde till att bli en viktig kulturell knutpunkt. Idag präglas området, i huvudsak, av kontors- och butiksverksamhet. Vid hamnen finns exempelvis utpräglad kontors- och näringsverksamhet och längsmed Karl Johansgatan och Bangatan finns mängder med hippa småbutiker och spännande restauranger. Området, som är vackert inbäddat mellan Slottsskogen och Göta Älv, har mycket goda allmänna kommunikationer med flertalet buss- och spårvagnslinjer som trafikerar området. Vidare finns även goda möjligheter för den bilburna tack vare områdets närhet till stora leder såväl som till Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med både bussar och spårvagnar. Det gåt lätt att ta sig till den kollektiva knytpunkten Järntorget.

Service

Det finns gott om affärer, trevliga restauranger och caféer i området.


Karta