1. Hyra lokal. 3 lediga lokaler i Kungsängen Läs mer

  Sortera på

  Att hitta lediga lokaler i Kungsängen kan vara en utmaning, men med rätt verktyg och information kan det bli en enklare process. Kungsängen är en attraktiv ort för företag och organisationer, tack vare dess närhet till Stockholm och goda kommunikationer. Här finns en mängd olika lokaltyper att välja mellan, allt från kontorslokaler till butikslokaler och lagerlokaler.

  Överväganden vid hyra av lokal i Kungsängen

  När du ska hyra lokal i Kungsängen finns det flera viktiga aspekter att ta hänsyn till. Först och främst bör du ha en klar bild av vilken typ av lokal du behöver. Är det ett kontor, en butik, ett lager eller kanske en kombination? Storleken på lokalen och dess läge är också avgörande faktorer. En lokal i centrum kan vara dyrare, men kan också innebära större synlighet och tillgänglighet för ditt företag.

  Prisbild för lediga lokaler i Kungsängen

  Priset för att hyra en lokal i Kungsängen varierar beroende på flera faktorer som lokalens storlek, läge och skick. Det är viktigt att ha en budget i åtanke när du börjar leta efter en lokal. Kom ihåg att förutom hyran kan det tillkomma kostnader som driftskostnader, renoveringar och eventuell serviceavgift.

  Hitta rätt lokal med Lokalguiden.se

  På Lokalguiden.se kan du enkelt söka efter lediga lokaler i Kungsängen. Med vår sökfunktion kan du specificera dina behov och preferenser, och få en överblick över de lokaler som matchar dina kriterier. Vare sig du är ute efter en liten kontorslokal eller en stor butikslokal, kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

  Använd sökfunktionen här på Lokalguiden.se för att hitta din nästa lokal i Kungsängen. Vi ser fram emot att hjälpa dig i din sökprocess!

 2. Din sökning gav få träffar

  Se våra tips nedanför för att förbättra ditt sökresultat.

  Här är några tips för hur du kan förbättra ditt sökresultat

Missa ingenting

Med vår bevakning gör vi jobbet åt dig

Bevaka sökning