Skapar ny handelsplats

3 augusti 2023

Consto kommer tillsammans med Profura Fastigheter att uppföra en ny handelsplats inom livsmedel och detaljhandel i Bro. Bro Handel är strategiskt belägen längs E18 och välkända butiker har redan signerat för uthyrning. Första inflyttningen är från hösten 2024.

bro handel webb.jpg
Consto kommer tillsammans med Profura Fastigheter att uppföra en ny handelsplats inom livsmedel och detaljhandel i Bro.

- Vi är glada och stolta över att Consto fått förtroendet att, som totalentreprenör, bygga en attraktiv handelsplats för både närboende och förbipasserande. Närheten till E18 gör platsen mycket lämplig för ändamålet. Vi är ivriga att få sätta igång och ser fram emot att tillsammans med vår kund Profura Fastigheter skapa värden på platsen till nytta för både näringsidkare och konsumenter, säger Fredrik Essehag, Arbetschef Consto.

Fem av åtta tilltänkta butiker är redan uthyrda och projektet påbörjas i augusti 2023 och planeras vara färdigställt i september 2025.

- Vi ser fram emot att, tillsammans med Consto, påbörja byggnationen av vårt handelsprojekt i Bro. Vår vision har varit att skapa en attraktiv och hållbar handelsplats som sätter kundens behov i fokus och erbjuder en förstklassig upplevelse för alla besökare. Vi är övertygade om att Consto är rätt part att samarbeta med för att förverkliga denna vision, säger Filip Wannehag, Profura Fastigheter AB.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.