Hyra kontorshotell, kostnadsfri tjänst för er som söker lediga kontorshotell

Fyll i formuläret ovan så återkommer våra anslutna fastighetsägare, mäklare och förvaltare med förslag på passande kontorshotell. Var noga med att fylla i hela formuläret, allt för att lokaluthyraren ska veta vad ni önskar för typ av kontorsrum. Lycka till!

-

Genom att registrera mig som lokalsökande godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Vilket kontorshotell ska ni välja?

Det finns en rad olika kontorshotell med olika standarder, gör därför en analys över ditt behov innan du börjar söka. Vill du kunna knyta kontakter på kontorshotellet så kan det vara bra att ta reda på vilka företag som sitter där idag. Tjänsteutbudet mellan kontorshotell kan variera en del, men hos de flesta erbjuds ett brett utbud där du själv kan välja vilka tjänster du önskar. Allt från telefonpassning till posthantering.

Läget på kontorshotellet

Vart ska kontorshotellet ligga, det är en fråga som alla ställer sig. Är det tillgängligheten som är viktig eller är en bra adress avgörande? Tänk på att lokalen blir en del av ditt varumärke och får du besök av kunder så kan adressen vara viktig.

Avtalstiden på kontorshotellet

De flesta avtal är löpande med tre månaders uppsägning, men det går även att hyra ett kontorsrum för en dag, månad eller ett år. Även uthyrning per timme förekommer hos en del. Många kontorshotell har flexibla hyresvillkor.

Tjänster på kontorshotellen

Tillvalen på ett kontorshotell kan variera mycket, men några vanliga tjänster är posthantering, telefonservice, trådlöst nätverk, inredning samt reception som alltid är bemannad.

Sök själv
Lediga kontorshotell