Kontor, Lindhagensgatan 74-76, Kungsholmen, Stockholm

  • 413–9 360 m²

Attraktivt kontorsläge med nära till grönområden


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 413–9 360 m²
Adress Lindhagensgatan 74-76
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 8
Objektsnummer 41952393
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Lindhagensgatan 74-76 som erbjuder flexibla och moderna lokaler i ett strategiskt område med närhet till E4 och utmärkta kommunikationer. Här erbjuds kontorsytor i skiftande storlek och läge, från 413 kvm upp till imponerande 9 360 kvm. Våningsplanen sträcker sig över cirka 1544 kvm och erbjuder en hög modern standard med fint ljusinsläpp. Det finns också en kombination av öppna och mer rumsindelade lokaler. Här finns dessutom goda möjligheter att sätta sin unika prägel på interiören och anpassas efter era specifika behov.
I huset erbjuds både bil- och cykelparkering i stort garage. El-laddplatser håller på att installeras för maximal bekvämlighet. Dessutom är fastigheten stolt innehavare av LEED Platinum-certifiering, vilket vittnar om ett starkt engagemang för hållbarhet och miljö. En omfattande renovering genomfördes 2017 för att skapa moderna och bekväma arbetsmiljöer.

För närvarande finns möjlighet att hyra separata våningsplan i sin helhet, men även delade. På exempelritning visas ett helt våningsplan, men det finns även möjlighet att hyra ca 700 kvm eller runt 1000 kvm. Högst upp på Lindhagensgatan 76 finns en gemensam takterrass, och man har även möjlighet att hyra en privat terrass som tillhör en yta om 413 kvm. Det går att få sammanhängande våningsplan där vi idag har interntrappa.

Signifikant för lokalerna i fastigheten är ett generöst ljusinsläpp från olika håll, öppen känsla med fina utsikter och bra takhöjd. Ni kan enkelt nå era lokaler via separata entréer från hisshallen, Planlösningen främjar också uppdelning i intern / extern zon. WC grupper är genomgående moderna och i fint skick. Det är standard med dusch i lokalen. Rymligt pentry med matplatsyta centralt i lokalen. Vi har noggrant skapat en trivsam arbetsmiljö med stilfulla textilgolv och moderna akustikplattor i taket som ger en behaglig ljudmiljö.

Sammanfattningsvis erbjuder vår fastighet en inspirerande arbetsmiljö som passar för det större bolaget. Kontakta oss idag för att boka en visning och utforska de många möjligheterna som finns på Lindhagensgatan 74-76!

Kommunikationer

Ultimat läge med närhet både till tunnelbanans gröna och blå linje, samt bussar. Närmst ligger Thorildsplan (grön linje) som nås inom ca 3 min. Grön/blå linje vid Fridhemsplan samt Stadshagens inom smidigt promenadavstånd. Bussar avgår ifrån Lindhagensgatan, samt stora bussterminalen vid Fridhemsplan, där även flygbussar avgår. Här finns även en otrolig fördel med närheten till E4 och Essingeleden.

Parkering

Parkeringsplatser/ ladd-platser finns i fastighetens garage

Service

Ett stort serviceutbud bjuds inom promenadavstånd. Fridhemsplan är en given knutpunkt med sin livfulla mix av butiker, restauranger och service. Västermalmsgallerian, med ca 40 butiker under ett tak. Längre upp på Lindhagensgatan ligger Lindhagenshuset med bl.a. ICA Maxi, gym och Systembolaget. Fortsätter man västerut finns fina promenadstråk utmed Hornsbergs strand och serveringar vid vattnet. Optimalt för att klämma in en löprunda under lunchen. För den som hellre tränar i grupp eller på gym ligger Friskis och Svettis gym i kvarteret på Ulriksborgsgatan. Närhet till fina naturområden i Rålambshovsparken med boulebana och vattennära vidsträckta grönområden.


Karta