Newsec

Kontaktpersoner
Lokaler

Ingmar Bergmans gata 4, Östermalm

Förrådsytor i olika storlekar hyrs ut. Två förråd om 32 respektive 87 kvm kan hyras tillsammans med ett sammanlänkande rum, den totala arean uppgår då till 137 kvm. Utrymmet om 87 kvm har tidigare nyttjats som bankvalv där bankvalvsdörren finns kvar. Ventilation, vattenanslutning och kyla finns ej i förrådet som enbart passar till förvaring , ej att ha verksamhet i. Ingång sker genom personalingång på Ingmar Bergmans gata 4 och via personalhissen till plan -1. Mått på personalhissen: H: 220 cm, B: 100 cm (dörr: 90 cm), D: 137 cm. Alternativt sker inlastning via lastingång på Birger Jarlsgatan 6A. Observera att denna ingång medger endast infart för mindre bilar, maxhöjd är 2,30 meter. Måtten för inlastning via lastkaj är B: 160 cm, H:170 cm. Hyra: 2 000 kr/kvm/år exklusive moms

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 32 - 137 m²

Gamla Brogatan 26, Norrmalm

Denna trevliga kontorslokal är belägen högst upp i en karaktäristisk sekelskiftesbyggnad, med fönster som bjuder på vidsträckt utsikt över takåsarna. En oas mitt i stan -perfekt för det lite mindre kontoret! Välhållen och modern interiör i gott skick, med trägolv och stilrena materialval. Väldisponerad och effektiv planlösning med ett större öppet landskap som rymmer ca 6 st arbetsplatser, besökare kan välkomnas till ett rymligt konferensrum och kollegorna kan samlas kring matplatsen med pentry som skapar trivsel. Dessutom tillgång till en rofylld innergård med planteringar, cykelparkering och grillplats. Välkommen för visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 97 m²

Ingmar Bergmans gata 4, Östermalm

Ledigt förråd. Takhöjd ca 3 meter. Inlastning via Birger Jarlsgatan 6. Garageport, bredd: ca 4 meter, höjd ca 2,3 meter. Mått lastkajsdörr: 170 cm hög och 160 cm bred. Ventilation, vattenanslutning och kyla finns ej i förrådet som enbart passar till förvaring , ej att ha verksamhet i. Personhiss finns i huset med måtten: Bredd 100 cm Höjd: 220 cm Dörrbredd: 90 cm samt Djup 137 cm. Månadskostnad 8 500 kr exklusive moms.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 51 m²

Ingmar Bergmans gata 4, Östermalm

Ledigt förråd. Takhöjd ca 3 meter. Inlastning via Birger Jarlsgatan 6. Garageport, bredd: ca 4 meter, höjd ca 2,3 meter. Mått lastkajsdörr: 170 cm hög och 160 cm bred Ventilation, vattenanslutning och kyla finns ej i förrådet som enbart passar till förvaring , ej att ha verksamhet i. Personhiss finns i huset med måtten: Bredd 100 cm Höjd: 220 cm Dörrbredd: 90 cm samt Djup 137 cm. Månadskostnad 14 500 kr exklusive moms.

Lokaltyp Lagerlokal
Yta 87 m²

Ingmar Bergmans Gata 4, Östermalm

Fin kontorslokal med det lite extra. Här kommer du från hissarna direkt in i lokalen. Från väntytan vid entrén kommer du direkt ut på den egna terrassen. Lokalen har storrumslösning med rum för 1- 6 personer. Två konferensrum (10 rep 6 platser) vid entrén till lokalen. Fint pentry med all maskinell utrustning (två diskmaskiner, två micro, stor kyl med frysdel). Stor pausyta. Tre toaletter varav en har dusch.

Lokaltyp Kontor
Yta 291 m²

Katarinavägen 20, Södermalm

Här sitter ni centralt på Södermalm med gångavstånd till det mesta. Södra Teatern och otroligt trevliga omgivningar på Söders höjder ligger alldeles runt hörnet. Öppet, ljust och luftigt, med större kontorsyta som åtskiljs med glasade väggar. Här finns pentry och pausyta samt WC. Optimalt för det mindre företaget som vill sätta sin egen prägel på kontoret. Möjlighet finns till snabbt tillträde. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 50 m²

Storängskroken 14, Hjorthagen

Etablera er i ett fint kommunikationsläge vid infarten till Norra Djurgårdsstaden. Här erbjuds en öppen butiksyta med högt i tak och möjlighet att passa flera slags verksamheter. Perfekt för ett större showroom exempelvis. Lokalen är belägen på plan två. Skyltläge på fasad och gott om parkeringsplatser precis utanför. God tillströmning av besökare under hela dagen då Hemköp håller öppet 8-22.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 720 m²

Tingsvägen 13, Norrort

Här kan du fått ett kontor i det nya landmärket för Sollentuna. Dela fastighet med Attuna Tingsrätt och få en utsikt som sträcker sig 360 grader och man ser till Globen. Lokalen kommer att vara uppdelad i olika plan med olika förutsättningar. Det kommer att finnas flera terrasser i olika höjder. Aktivitets baserat, öppen planlösning eller rum detta får du vara med och påverka för att lokalen skall passa dig så bra som möjligt. Så välkommen till Färgskrapan.

Lokaltyp Kontor
Yta 5 086 m²

Bryggerivägen 10, Västerort

Stor och öppen lokal med egen entré från gatan och med rulltrappa rakt in i lokalen uthyres för pop-up verksamhet. Här erbjuds ni korttidshyra en ljus lokal om c:a 1 500 kvm. Fint läge i köpcentrumet Bryggeriet i Bromma/Ulvsunda med grannar så som Leos Lekland, City Gross, ÖoB, Bodyflight, VR EX, Bauhaus m m. Välkommen att ta kontakt med Fabian Fahlström angående visningar och frågor kring lokalen.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 575 m²

Gustavsbergsvägen 26, Värmdö

Butikslokal i populärt handelsområdet på Värmdö. Övriga butiker på området är Coop Forum, City Gross, Apotekt Kronan, Jysk, MIO, Biltema,Plantagen mfl

Lokaltyp Butikslokal
Yta 718 m²

Malaxgatan 7, Akalla

Här har du möjlighet att hyra ett alldeles eget kontorshus i fem plan. De olika planen binds ihop via hiss samt interna trappor och har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, samt även ett ytrymme för eget gym. Två flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en skyltplats utanför entrén. Högst upp i huset på plan 5 har du tillgång till en fin takterass. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 2 523 m²

Diagonalvägen 2, Kungens kurva

I ett vältrafikerat handelsstråk med City Gross butiksentré precis mitt emot ligger denna butiksyta om ca 331 kvm. Flexibel yta som har en öppen front mot City Gross förköp. Här är ett bra stråk med många förbipasserande under stor del av dagen. I denna galleria ligger även Leos Lekland, Apotek, Subway samt en frisör och telefonbutik. Vi söker för denna yta ett passande koncept som blir ett komplement till handelsplatsen.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 331 m²

Vällingbygången 15, Västerort

Fina nyrenoverade kontorsytor i centralt läge på Pajalagatan, mitt i Vällingby C, med ett brett utbud av service, butiker, caféer, restauranger och kultur. 200 m till tunnelbaneuppgång och busstorg. Här sitter ni i varierad planlösning med fina öppna ytor samt konferensrum i olika format. Perfekt för det moderna företaget som söker nytt läge. Fina sällskapsytor såsom stort pentry med matplats, putting green samt AW-hörna!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 050 m²

Norrlandsgatan 18, Norrmalm

Effektiv kontorslokal för det mindre kontoret med plats för 3-4 personer. I anslutning till entrén finns ett pentry som kan användas som kombinerat lunch och mötesrum. Innanför lunchrummet finns ett rymligt kontorsrum. Ta gärna en viruell visning av lokalen längst ner i denna annons! Tillträde efter överenskommelse. Månadshyra inklusive fastighetsskatt samt tillägg: 33 975 kr exkl moms. Lokalen kan hyras på ettårskontrakt. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 45 m²

Malaxgatan 7, Akalla

De två planen binds ihop via en interntrappa från innergården samt med hiss och trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, här planerar vi även att bygga ett mindre gym i källarplanet. Flaggstång finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 1 218 m²

Malaxgatan 7, Akalla

Lokalen är belägen på plan 4 samt 5 i huset. Här har du möjlighet att hyra två hela plan med tillgång till egen takterass belägen på plan 5. Till de olika planen tar man sig via hiss eller trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Här planerar vi att bygga ett mindre gym för hyresgästerna i husets källarplan. Flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Lokaltyp Kontor
Yta 888 m²

Truckvägen 1, Huddinge

Vi erbjuder er nu möjlighet att etablera er på Länna Köpcentrum. På handelsplatsen finns idag ett 15-tal olika aktörer, t ex: City Gross, Media Markt, Leos Lekland, Elgiganten, Lager 157 XXL Sport och Vildmark, Plantagen, Jysk, Rusta, Stadium Outlet, Kvik, Kungsängen, Pass, Sova, Hemtex. Den vakanta lokalen är på 1788 kvm placerad mellan XXL och MediaMarkt. Handelsplatsen är strategiskt placerad utmed Nynäsvägen och nås lätt med bil. Stor parkering finns med ca 1000 platser.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 1 788 m²

Heliosgatan 24, Södra Hammarbyhamnen

Öppet kontorslandskap som är till viss del rumsindelat, och fint ljusinsläpp med gott om fönster. En väldisponerad kontorsyta med många möjligheter!

Lokaltyp Kontor
Yta 228 m²

Hammarby Allé 56, Södra Hammarbyhamnen

Hörnlokal i gatuplan med stor exponering mot Hammarby Alle. Passar både butik, kontor och showroom

Lokaltyp Butikslokal
Yta 177 m²

Hamngatan 14, Norrmalm

Ibland händer det! Fin butik tillgänglig i PK-huset. För den som vill ha ett toppläge i en av innerstadens mest attraktiva galleria, granne med de främsta koncepten och inte minst ståtliga NK. Mycket centralt läge med gångavstånd till Centralstationen och Arlandabanan.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 152 m²

Klara Södra Kyrkogata 1, Norrmalm

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Gott om naturligt ljusinsläpp och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa förutsättningarna att skapa ett kontor att trivas i! Utgångsläget är stilrent, ljust och modernt med en god balans mellan öppet landskap och konferensrum i olika storlek. Stort fint pentry i vinkel med plats för större samlingar. Lokalen ligger på plan 5 i huset och har ett fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck, och dessutom vacker utsikt mot Klara sjö, staden och mot Klara kyrka. God luftkapacitet möjliggör att få till en effektiv fördelning av arbetsplatser, ni kan i denna lokal om 1107 kvm sitta runt 100 personer, samlat på ett våningsplan. Möjlig inflytt enligt överenskommelse! Copper Building erbjuder gemensam reception, café och konferensrum i entréplanet, som service till sina hyresgäster. Ett urval av conciergetjänster finns också att tillgå. Det centrala läget ger ett försprång för den som är på resande fot. Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 107 m²

Fenix väg 8, Värmdö

Värmdö Köpcentrum har ett strategiskt läge längs väg 222 i Värmdö Kommun. Handelsområdet har under åren utvecklats starkt och består idag av flera olika fastigheter, uppdelade på främst två sidor, norra och södra sidan. I området finns dagligvaruhandel med välkända aktörer som Ica Maxi, Willys, Lidl och Systembolaget. På norra sidan finns ett 30-tal butiker och sällanköpshandel med bl a välkända kedjor som Dressmann, Hemtex, KappAhl och Lindex. H&M öppnar en helt ny butik här hösten 2018. Dessa ägs av Alecta och förvaltas av Newsec. Utöver dessa finns ett flertal andra butiker och serviceföretag. På baksidan, på Fenix väg 10-14 ligger kontor, gym och företag som erbjuder service inom vård och hälsa, bl a vårdcentral, tandläkarpraktik och fotvård. Bakom centrat på norra sidan ligger varuhuset Brisak, hälsokostbutik samt flertal företag inom heminredning, mäklare och restauranger. Längs Mörtnäs Hagväg ovanför Brisak finns flera nybyggda fastigheter med inriktning mot bygg, bil- och båtbranschen.

Lokaltyp Butikslokal
Yta 417 m²

Kungsbron 1, Norrmalm

Ljus och modern kontorslokal högt upp i huset med en fin utsikt över Stockholm. Lokalen har mycket fina ytskick med ljusgrå textilmatta i konferens och kontorsrummen. och parkett i entrédelen. Här finns ett mindre pentry och även ett förråd. Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning. Här kan du få en virtuell visning av lokalen: https://my.matterport.com/show/?m=182dcQ2CF1F&brand=0

Lokaltyp Kontor
Yta 125 m²

Klara Södra Kyrkogata 1, Norrmalm

Välkommen till Copper Building på Klara Södra Kyrkogata 1. Intill riktmärket Klara kyrka finner ni detta kontorshus med unik karaktär och moderna kontorsytor som hyrs ut i nyrenoverat skick. Lokalen ligger på plan 4 och 5 i huset, med interntrappa som förbinder våningarna. Gott om naturligt ljusinsläpp ifrån fyra vädersträck och fina ytskikt ger de öppna kontorsytorna en trivsam och luftig prägel. Möjlighet finns att påverka utformningen av planlösning och materialval. För att ge de allra bästa förutsättningarna att skapa ert drömkontor! Utgångsläget är stilrent, ljust och modernt med en god balans mellan öppet landskap och konferensrum i olika storlek. Stort fint pentry i vinkel med plats för större samlingar. Vacker utsikt mot Klara sjö, över staden och mot Klara kyrka. Speciellt från burspråken, en fin detalj i hörnen av lokalen. God luftkapacitet möjliggör att få till en effektiv fördelning av arbetsplatser. Totalt finns plats för ca 175 arbetsplatser. Möjlig inflytt enligt överenskommelse! Copper Building erbjuder gemensam reception, café och konferensrum i entréplanet, som service till sina hyresgäster. Ett urval av conciergetjänster finns också att tillgå. Det centrala läget ger ett försprång för den som är på resande fot. Välkommen att kontakta oss för mer infomation samt visning!

Lokaltyp Kontor
Yta 1 877 m²

Glimmervägen 15, Norrort

Trevlig lokal i modern fastighet som är optimal för såväl butik som kontor och showroom. Ej livsmedel. Stora fönster ut mot gatan och utmärkt skyltläge. Trevligt läge i Häggvik Sollentuna med nära till buss och pendeltåg, samt stort utbud av handel i Häggviks handelsplats.

Lokaltyp Kontor
Yta 79 m²