Kontor, Lindhagensgatan 76, Kungsholmen, Stockholm

  • 520 m²

Attraktivt kontorsläge med ljusa öppna ytor


Lokaltyp Kontor
Total yta 520 m²
Adress Lindhagensgatan 76
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41942891

Beskrivning

Populär fastighet med flertalet stora företag som hyresgäster. Det är uppskattat med garage i huset för såväl bil som cykel. Fastigheten är miljömärkt med LEED Platinum. Hus C byggdes om 2013. En rymlig och representativ entréhall med två hissar möter besökarna till Lindhagensgatan 76. Elegant utformat med träpaneler, högt i tak och snygg belysning.På plan 5 finns nu en ledig kontorslokal om ca 520 kvm. Lokalen präglas av öppen planlösning med fint ljusinsläpp ifrån tre håll. En flexibel lokal som passar för många typer av verksamheter. En effektiv yta med stort kontorslandskap. Här finns även fyra konferensrum, varav ett större, samt fyra stycken mindre rum, passande för videomöten eller att kunna ta ett samtal ostört. Viss renovering kommer att göras i lokalen, bl.a. nytt pentry, där ni som hyresgäst kommer att ha möjlighet att påverka utformningen.Textilgolv samt akustikplattor i tak som ger god akustik och dämpande effekt i det öppna landskapet. Infälld LED-belysning i tak ger en behaglig allmänbelysning. WC- grupper med modernt kakel och klinker, samt dusch för den som startat dagen med en cykeltur till kontoret.

Ett suveränt kontorsläge med nära till allt! Välkommen att kontakta oss för att boka en visning!

Kommunikationer

Ultimat läge med närhet både till tunnelbanans gröna och blå linje, samt bussar. Närmst ligger Thorildsplan (grön linje) som nås inom ca 3 min. Grön/blå linje vid Fridhemsplan samt Stadshagens inom smidigt promenadavstånd. Bussar avgår ifrån Lindhagensgatan, samt stora bussterminalen vid Fridhemsplan, där även flygbussar avgår. Här finns även en otrolig fördel med närheten till E4 och Essingeleden.

Parkering

Parkeringsplatser finns i fastighetens garage

Service

Ett stort serviceutbud bjuds inom promenadavstånd. Fridhemsplan är en given knutpunkt med sin livfulla mix av butiker, restauranger och service. Västermalmsgallerian, med ca 40 butiker under ett tak. Längre upp på Lindhagensgatan ligger Lindhagenshuset med bl.a. ICA Maxi, gym och Systembolaget. Fortsätter man västerut finns fina promenadstråk utmed Hornsbergs strand och serveringar vid vattnet. Optimalt för att klämma in en löprunda under lunchen. För den som hellre tränar i grupp eller på gym ligger Friskis och Svettis gym i kvarteret på Ulriksborgsgatan. Närhet till fina naturområden i Rålambshovsparken med boulebana och vattennära vidsträckta grönområden.


Karta

Bilder på lokalen