Kontor, Malaxgatan 7, Akalla, Stockholm

  • 888 m²

Fräscha lokaler i två plan med tillgång till egen takterass


Lokaltyp Kontor
Total yta 888 m²
Adress Malaxgatan 7
Område Akalla
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41941191

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 4 samt 5 i huset. Här har du möjlighet att hyra två hela plan med tillgång till egen takterass belägen på plan 5. Till de olika planen tar man sig via hiss eller trapphus. Lokalen har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Här planerar vi att bygga ett mindre gym för hyresgästerna i husets källarplan.

Flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en stor skyltplats utanför entrén.


Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.

Parkering

30 parkeringsplatser.

Service

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.

Övrigt

Inte långt från Malaxgatan hittar du Akalla By med ett utegym i nära anslutning samt motionsspår för dem som gillar att löpträna på lunchen. Akalla by har lantlig charm o här finns under sommartid ett trevligt litet café samt minigolfbana.


Karta
Visa på kartan: