Kontor, Malaxgatan 7, Akalla, Stockholm

  • 2 523 m²
  • Enligt överenskommelse

Hyr ett eget kontorshus med takterass i Kista


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 523 m²
Adress Malaxgatan 7
Område Akalla
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41908233

Beskrivning

Här har du möjlighet att hyra ett alldeles eget kontorshus i fem plan. De olika planen binds ihop via hiss samt interna trappor och har en blandad planlösning, med både kontorsrum samt öppet landskap och är möjlig att anpassa efter ert företags behov. Gott om våtgrupper i modern standard med fina ytskick. Dusch och omklädningsrum finns för de som cyklar till jobbet eller vill ta en träningsrunda på lunchen, samt även ett ytrymme för eget gym.

Två flaggstänger finns med möjlighet att sätta upp egen flagga samt en skyltplats utanför entrén.

Högst upp i huset på plan 5 har du tillgång till en fin takterass.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till både E4 samt E18. Till Arlanda flygplats tar du dig med bil på ca 20 minuter. Närmaste tunnelbanestation är Akalla några minuters promenad från fastigheten, och området trafikeras av flera busslinjer.

Parkering

30 parkeringsplatser.

Service

I Kista galleria med sina generösa öppettider ligger en bit bort från fastigheten. Här finns all tänkbar service i form av butiker samt vårdcentral och tandläkare. I Kista centrum finns gott om restauranger samt även gym, biograf och bowlinghall för de som vill hitta på något trevligt efter jobbet. Hit tar du dig via buss eller bil.

Övrigt

Inte långt från Malaxgatan hittar du Akalla By med ett utegym i nära anslutning samt motionsspår för dem som gillar att löpträna på lunchen. Akalla by har lantlig charm o här finns under sommartid ett trevligt litet café samt minigolfbana.


Karta